Μια φιλήδονη κλήρωση: Ήχοι… λαγνείας στην κλήρωση του Euro 2024, με δράστη τον ίδιο φαρσέρ που είχε παγιδεύσει και τον Λίνεκερ [videos]

Στιγμιότυπο από την μετάδοση της UEFA




Η χθεσινή κλήρωση του Euro 2024 διακόπηκε από θορύβους που παρέπεμπαν σε σεξουαλική πράξη προκαλώντας αμηχανία και (συγκρατημένα) χαμόγελα σε όσους την παρακολουθούσαν.

Ο πρώην σταρ της Μάντσεστερ Σίτι,  Ντέιβιντ Σίλβα, έμεινε έκπληκτος ακούγοντας τους ροζ ήχους, ενώ ο Μάικλ Λάουντρουπ φαινόταν εξίσου σαστισμένος.

 

Δράστης και αυτής της φάρσας, όχι και τόσο καλόγουστης, ήταν πιθανότατα ο φαρσέρ του YouTube, Ντάνιελ Τζάρβις.

Ο ίδιος, είχε παγιδεύσει και το BBC και συγκεκριμένα την εκπομπή «Match of the Day», με παρουσιαστή τον Γκάρι Λίνεκερ.

 

Τον Ιανουάριο του 2023, την ώρα που ο παρουσιαστής σχολίαζε τον τότε επικείμενο αγώνα, άρχισαν να ακούγονται ήχοι από ερωτική ταινία, με τον παλαίμαζο ποδοσφαιριστή να ομολογεί ότι δεν ξέρει από που προέρχονται αυτοί οι ήχοι.

Όπως έγινε τελικά γνωστό, ο Τζάρβις είχε κολλήσει με ταινία πίσω από το κάθισμά του Λίνεκερ ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο είχε ρυθμίσει ως ring tone… ήχους από ροζ ταινία.

Το BBC ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, ο δε Λίνεκερ, ανέβασε λίγο αργότερα στο Twitter μια φωτογραφία του παγιδευμένου κινητού τηλεφώνου.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ο Γιάννης Μπέζος για τον πολιτικώς ορθό «Αδωνι» της Αλκηστης Πρωτοψάλτη: Υπερβολή, δηλαδή το «Χοντρός και Λιγνός» πώς θα το λέμε;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: