Λάκης Λαζόπουλος: Ο Κασσελάκης ήρθε με ανθοδέσμη στον ΣΥΡΙΖΑ σαν τη θεία από το Σικάγο, το ΠΑΣΟΚ τελείωσε μετά τον Σημίτη

File photo: Ο ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος . Φωτογραφία via Alpha TV




Για τον Στέφανο Κασσελάκη και την εκλογή του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για το ΠΑΣΟΚ μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Λαζόπουλος το βράδυ της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show» της Τρίτης ο Λαζόπουλος, μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση, τη σάτιρα και την πολιτική.

«Σε μια κρίση ένας σατιρικός συγγραφέας, πρέπει να κάνει τον αστείο; Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να μην κάνει κωλοτούμπες. Σέβομαι τον κόσμο και δεν θα άλλαζα τη γνώμη μου για να τους αρέσω», ανέφερε για τη σάτιρα, ενώ αναφερόμενος στη δική του πορεία είπε:

«Αν δεν σκεφτόμουν θα έπρεπε να παραδεχτώ πως είμαι ηλίθιος. Έχει τρόπο το σύστημα για να σε τιμωρήσει. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έκανα τα ίδια, γιατί ήταν αυτά που πίστευα. Κανείς δεν ήρθε μπροστά μου να μου πει τι τους ενοχλούσε, πήραν όλοι οι δημοσιογράφοι και με πυροβολούσαν. Με πέτυχαν μερικές σφαίρες αλλά δεν έγινε και κάτι».




Σχετικά με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ο Λαζόπουλος παρατήρησε: «Δεν έχει ιδεολογία. Βλέπεις να έχει; Εγώ βλέπω ότι κάθε μέρα την ψάχνει».

Στην ερώτηση γιατί τότε τον επέλεξαν οι ψηφοφόροι του κόμματος ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε ότι «ήταν φυσιολογικό να ψηφιστεί γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα, είχαν πεθάνει όλοι εκεί πέρα μέσα και ήρθε αυτός πιο ζωντανά και είπαν “να ένας ζωντανός”, ήρθε και με ανθοδέσμη, ξένος, είναι λίγο η θεία από το Σικάγο που φέρνει κάτι καινούργιο».

«Από αυτό που είχε μπαγιατέψει ήταν κατι καλύτερο και είναι καλύτερο σε επίπεδο ζωντάνιας, αυτό μόνο. Από εκεί και πέρα ιδεολογικά, δεν ξέρει έτσι όπως αλλάζει η εποχή πού θα βρεθεί» συμπλήρωσε για τον Κασσελάκη.

Ο Λάκης Λαζόπουλος εκτίμησε μάλιστα ότι «αυτή η αποϊδεολογικοποίηση μην νομίζεις οτι θα αργήσει να φτάσει στο σημείο ο οποιοσδήποτε εμφανιστεί σαν τον Κασσελάκη να μοιάζει ότι είναι μια χαρά. Και γιατί πρέπει να με κυβερνήσει κάποιος που να ξέρει οτι δεν είναι κρατίδιο της Κύπρου τα κατεχόμενα (αναφέρεται στη δήλωση Κασσελάκη πριν εκλεγεί πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ)».




Από τα βέλη του Λάκη Λαζόπουλου δεν γλίτωσε και το ΠΑΣΟΚ για το οποίο είπε ότι «τελείωσε. Από τον Σημίτη και μετά το ΠΑΣΟΚ τελείωσε. Το ΠΑΣΟΚ τελείωσε με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ήταν ένα όλο αυτό. Από τον Σημίτη και μετά δεν υπάρχει ΠΑΣΟΚ. Ο Σημίτης δεξιοποίησε το ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό ήρθαν όλοι μαζί μετά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «το κέντρο κοιτάει και δεξιά και αριστερά. Ένας μέσος άνθρωπος μπορεί να δει ότι ένα σύστημα είναι καλύτερο. Εγώ είμαι στην προοδευτική κατεύθυνση. Αν είναι να διάλεξω από ένα συντηρητικό και υπερσυντηρητικό κόμμα δεν θα τα διαλέξω, θα πάω πιο προοδευτικά».

Πηγή: ANT1

Ο ιδρυτής του WikiLeaks έχει μία «τελευταία ευκαιρία»: Σε βρετανικό εφετείο το αίτημα Ασάνζ να μην εκδοθεί στις ΗΠΑ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: