Κατερίνα Στικούδη: Η αντίδραση του συζύγου της στην αποκαλυπτική της εμφάνιση και η πασαρέλα – έκπληξη στο σόου του Βασίλειου Κωστέτσου [video]

Η Κατερίνα Στικούδη. Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Mega via Glolex




Εντυπωσιακή ήταν η Κατερίνα Στικούδη το απόγευμα της Κυριακής στην πασαρέλα του φαντασμαγορικό σόου που ετοίμασε ο Βασίλειος Κωστέτσος για την παρουσίαση της νέας του κολεξιόν.

Η εγκυμονούσα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην πασαρέλα, άκρως εντυπωσιακή μέσα στις δημιουργίες του Βασίλειου Κωστέτσου καταφέρνοντας να μαγνητίσει όλα τα βλέμματα.

Μετά το τέλος της επίδειξης η Κατερίνα Στικούδη μίλησε και στις τηλεοπτικές κάμερες, όπου μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το πώς αντέδρασε ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης όταν την είδε με την αποκαλυπτική εμφάνιση.

«Ο σύζυγός μου όταν έφυγα από το σπίτι και με είδε μου είπε “καλή διασκέδαση κουκλάρα μου. Ο Βαγγέλης δεν με ζηλεύει αλλιώς δεν θα ήμουν τόσα χρόνια μαζί του. Ούτε εγώ τον ζηλεύω, πολύ σπάνια» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το ποιος θα είναι ο νονός του δεύτερου γιου τους, η Κατερίνα Στικούδη απάντησε: «Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα ποιος θα είναι ο νονός. Ας γεννηθεί πρώτα με το καλό και να είναι γερό και όλα θα γίνουν».

Πετάνε τους παράνομους αποκωδικοποιητές στα σκουπίδια για να σωθούν: Δεκάδες συλλήψεις στη μεγαλύτερη πανελλαδική επιχείρηση κατά της συνδρομητικής πειρατείας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: