Οι «δικέφαλοι» κλείνουν το πρόγραμμα: Οι δύο αγώνες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ολοκληρώνουν το… επεισοδιακό τριήμερο της Super League

FILE PHOTO: PAOK’s Andrija Zivkovic celebrates after scoring the 1-2 goal during the UEFA Conference League Group G soccer match between Eintracht Frankfurt and PAOK Saloniki in Frankfurt, Germany, 30 November 2023. EPA/CHRISTOPHER NEUNDORF




Ένας αγώνας στην έδρα του ΠΑΟΚ κι ένας σε αυτήν της ΑΕΚ αναμένεται να ολοκληρώσουν το… επεισοδιακό τριήμερο του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά και το πρώτο μισό της κανονικής περιόδου στη φετινή σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι Θεσσαλονικείς υποδέχονται τη Λαμία στην “Τούμπα“, ενώ αργότερα η “ένωση” φιλοξενεί τον Άρη στην “OPAP Arena“.

  • ΠΑΟΚ – Λαμία (04/12, 18:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

Προερχόμενος από τον ιστορικό θρίαμβο της Φρανκφούρτης, όπου κατέκτησε την πρόκριση στους “16” του Europa Conference League, ο “δικέφαλος του βορρά” θέλει να… αποφύγει τις εκπλήξεις κόντρα στους πάντα επικίνδυνους Λαμιώτες. Από την άλλη, οι “κυανόλευκοι” θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν ζημιά, όντες το ξεκάθαρο αουτσάιντερ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει αρκετές επιλογές στη διάθεσή του, αλλά και μερικές απουσίες. Για την ακρίβεια εκτός έμειναν οι Μουργκ και Ραχμάν λόγω τιμωρίας και οι Κουλιεράκης και Μεϊτέ λόγω τραυματισμού.

Την ίδια στιγμή, για πρώτη φορά μπήκε στην αποστολή ο Μάρκος Αντόνιο Από την άλλη, ο Λεωνίδας Βόκολος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Παπαδόπουλο και Σιμόν, ενώ εκτός δράσης έχει τεθεί και ο τραυματίας Νούνιες. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

  • ΑΕΚ – Άρης (04/12, 21:00, ΕΡΑ ΣΠΟΡ)

Το αγωνιστικό τριήμερο της Super League θα ολοκληρωθεί στην “OPAP Arena” το βράδυ. Εκεί, οι πρωταθλητές θα υποδεχθούν τον Άρη και θα επιχειρήσουν να βρεθούν για πρώτη φορά μόνοι τους στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι Θεσσαλονικείς από την άλλη, έχουν πάρει… φορά μετά το πρόσφατο 2-0 σε βάρος του Παναθηναϊκού και θα ψάξουν νέα έκπληξη κόντρα σε διεκδικητή του πρωταθλήματος.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κάλενς, τους τραυματίες Στάνκοβιτς, Γκαρσία και Γιόνσον, αλλά και τον Γαλανόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση. Επίσης, ο Τομ Φαν Βέερτ είναι εξαιρετική αμφίβολος. Τ

ην ίδια στιγμή, ο Άκης Μάντζιος έχει αρκετούς… πονοκεφάλους. Αυτό συμβαίνει διότι οι Ρουπ, Μάνου Γκαρθία, Βέλεθ, Πάβιτσιτς, Ματαρίτα, Σγούρος είναι -ως συνήθως- εκτός, κάτι που ισχύει επιπροσθέτως τόσο για τον Φράνκο Φεράρι, όσο και για τον τιμωρημένος Βερστράτε. Ο αγώνας θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΑ ΣΠΟΡ.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 13ης αγωνιστικής στη Super League:

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Παναιτωλικός – Κηφισιά 3-0
Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Βόλος – Ολυμπιακός 2-2
Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-0

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

18:00 ΠΑΟΚ – Λαμία
21:00 ΑΕΚ – Άρης

Πηγή: ertsports

Ισόπαλοι 2-2 Βόλος με Ολυμπιακό: Σε γκραν γκινιόλ ματς και επεισοδιακή διακοπή μιας ώρας στο Πανθεσσαλικό [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: