Γενέθλια στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ: Η τούρτα που ετοίμασε ο Κασσελάκης «για την πιο γλυκιά σκυλίτσα του κόσμου» [video]

File Photo Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, ακούει μουσικούς δρόμου κατά την διάρκεια συνάντησής του με τα μέλη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε βραδινή έξοδο στο Παγκράτι, Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Γενέθλια είχαν στο σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη καθώς ο σκύλος του έγινε τεσσάρων ετών.

Η χαριτωμένη Farlie, ο σκύλος του Στέφανου Κασσελάκη που απέκτησε κι αυτή το δικό της μερίδιο δημοσιότητας, έγινε τεσσάρων και το γιόρτασε!

Ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram με τα γενέθλια της Farlie. Στο βίντεο φαίνεται η όμορφη σκυλίτσα να κάθεται μπροστά από μια τούρτα και τέσσερα κεράκια.

Για να προλάβει τα σχόλια και τις ερωτήσεις των followers, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ διευκρίνισε πώς η τούρτα είναι ειδική για σκυλάκια.

 

Στο βίντεο που κοινοποίησε ο κ. Κασσελάκης γράφει: «Για την πιο γλυκιά σκυλίτσα του κόσμου», ενώ στη συνέχεια διευκρινίζει πως: «Μην τρομάξετε, η τούρτα είναι superfood dog cake».

Τα σχόλια κάτω από το βίντεο για ακόμη μια φορά έπεσαν βροχή με πολλούς να εύχονται χρόνια πολλά στη χαριτωμένη σκυλίτσα.

 

Ας δούμε καλύτερα τη γραβάτα του βασιλιά λέει η Λόρα Κούνσμπεργκ: Είναι η δημοσιογράφος που πήρε την συνέντευξη Μητσοτάκη για τα Γλυπτά

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: