Επιστρέφουν στα γήπεδα οι διαιτητές, κανονικά η 14η αγωνιστική

FILE PHOTO: Διαιτητές εισέρχονται στο γήπεδο πριν από τον αγώνα Βόλος-Ολυμπιακός για τη 13η αγωνιστική της Superleague, στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΠΟΛΙΤΗΣ




Επιστροφή στο γήπεδο αποφάσισαν οι διαιτητές της Σούπερ Λίγκας και κατά συνέπεια οι αναμετρήσεις της 14ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν κανονικά.

Η αποχή διήρκεσε μια εβδομάδα, με τους διαιτητές να αναστέλλουν την κινητοποίησή τους μετά (και) από την πίεση που δέχθηκαν από την ΕΠΟ για να επιστρέψουν.

Οι ρέφερι συνεδρίασαν το απόγευμα της Τετάρτης και αποφάσισαν, ως κίνηση καλής θέλησης κι ενόψει και του ραντεβού με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη (18/12), αναστολή της αποχής που είχαν αποφασίσει.

Λίγη ώρα αργότερα και μετά τη φημολογία που αναπτύχθηκε η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι «δημοσιεύματα που αναφέρονται στη μη περαιτέρω έλευση ξένων διαιτητών στην Ελλάδα λόγω σχετικής απόφασης της UEFA, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Δεν υπάρχει τέτοια απόφαση».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Σε δίκη ο πρώην προπονητής της Νις Κριστόφ Γκαλτιέ: Καλείται να δώσει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι σε μουσουλμάνους ποδοσφαιριστές

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: