ΕΛ.ΑΣ. για το χάσκι της Αράχωβας: «Δεν βλέπουμε κάπου κάποιον δράστη να κακοποιεί τον Όλιβερ»* Συγκάλυψη καταγγέλλει ο κηδεμόνας του [video]

Ο Όλιβερ, Photo via screenshot από YouTube




Δεν υπάρχει ζήτημα ανθρώπινης κακοποίησης του Όλιβερ, του χάσκι της Αράχωβας που έχασε τη ζωή του κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες, σύμφωνα με την ελληνική αστυνομία.

Όπως διευκρίνισε σήμερα, Τρίτη, η εκπρόσωπος της ΕΛ. ΑΣ, Κωνσταντίνα Δημογλίδου, από την εκτεταμένη έρευνα που πραγματοποίησε η αστυνομία, με τη βοήθεια έμπειρων ερευνητών σε τέτοια γεγονότα, δεν προέκυψε κανένα στοιχείο που να υποδηλώνει κάποια ανθρώπινη παρέμβαση, την υπόθεση του θανάτου του ζώου.

«Η ελληνική αστυνομία δεν έχει κτηνιάτρους και δεν βγάζει ιατρικό πόρισμα, ξεκαθάρισε», η κ.  Δημογλίδου ωστόσο διευκρίνισε πως «με βάση το δικό μας υλικό δεν βλέπουμε κάπου κανέναν δράστη να κακοποιεί αυτό το ζώο».

Το προανακριτικό υλικό θα δοθεί στην αστυνομία αυτήν την εβδομάδα, ωστόσο με βάση καταθέσεις, βιντεοληπτικό υλικό και τη δική μας έρευνα δεν προκύπτει δολοφονική πράξη από άνθρωπο.




Τόσο η πραγματογνωμοσύνη, όσο και οι τοξικολογικές εξετάσεις που έχουν γίνει στο ζώο, αναμένεται να ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση.

«Προσπαθούν να καλύψουν την αλήθεια», λέει ο κηδεμόνας του χάσκι

Τις πληροφορίες ότι ο θάνατος του άτυχου χάσκι «Όλιβερ» στην Αράχωβα οφείλεται σε επιπλοκές από τον βαρύ τραυματισμό που υπέστη από συμπλοκή με αγέλη αδέσποτων άγριων σκύλων, σχολίασε ο ιδιοκτήτης του.




«Ένοχος για μένα υπάρχει. Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ. Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει τη φωνή του και προσπαθούν να καλύψουν τη φωνή του, την κραυγή και την αλήθεια» ανέφερε μιλώντας στο Mega ο Μιχάλης Φλέγκας.

 

Οι γιατροί ακρωτηρίασαν το πόδι του 31χρονου αστυνομικού που τραυματίστηκε από τη ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: