Ζβέρεφ και Ρούνε ακολούθησαν τον Τσιτσιπά: Εκλεισε η 8άδα για το ATP Finals στο Τορίνο με τέσσερις πρώην κατόχους του τίτλου

FILE PHOTO: Stefanos Tsitsipas of Greece in action against Rinky Hijikata of Australia during their match at the Shanghai Masters tennis tournament, Shanghai, China, 07 October, 2023. EPA, ANDRES MARTINEZ CASARES




Οι δύο τελευταίες θέσεις για τα φετινά Finals της ATP έκλεισαν. Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Χόλγκερ Ρούνε θα συμπληρώσουν την οκτάδα στο Τορίνο μετά και τα αποτελέσματα της χθεσινής βραδιάς στο τελευταίο Masters της σεζόν στο Παρίσι.

Ο Ρούνε μπορεί να ηττήθηκε σε έναν οριακό προημιτελικό από τον Τζόκοβιτς, αλλά λίγο αργότερα είδε τον Ντε Μινόρ να χάνει από τον Ρούμπλεφ και έτσι προκρίθηκε και αυτός οριστικά.

Φυσικά στο Τορίνο θα βρίσκεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος με την πορεία του ως τα ημιτελικά του τουρνουά (αγωνίζεται στις 15:00 με τον Ντιμιτρόφ) εξασφάλισε προ πολλού τη συμμετοχή του.

Το Τορίνο φέτος θα έχει τέσσερις πρώην κατόχους του τίτλου. Εκτός του Τσιτσιπά που θριάμβευσε το 2019 στο ATP Finals, οι Ζβέρεφ, Μεντβέντεφ και φυσικά ο έξι φορές κάτοχος του θεσμού, Νόβακ Τζόκοβιτς θα βρίσκονται στην Ιταλία.

Μαζί τους φυσικά ο Κάρλος Αλκαράθ που αποχαιρέτησε νωρίς το Παρίσι και οι Σίνερ, Ρούνε, Ρούμπλεφ. Οι οκτώ θα χωριστούν κλασικά σε δύο ομίλους των τεσσάρων, με την κλήρωση να είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (9/11) και το πρώτο σερβίς των Finals να γίνεται Κυριακή (12/11) με τον τελικό να διεξάγεται στις 19/11.

  • Οι οκτώ των ATP Finals

Νόβακ ΤζόκοβιτςΚάρλος Αλκαράθ
Ντανίλ Μεντβέντεφ
Γιανίκ Σίνερ
Αντρέι Ρούμπλεφ
Στέφανος Τσιτσιπάς
Αλεξάντερ Ζβέρεφ
Χόλγκερ Ρούνε

Πηγή: gazzetta.gr

Euroleague basketball: Παραδόθηκε άνευ όρων ο Παναθηναϊκός – Γλίτωσε τη συντριβή στο τέλος * Ήττα 80-72 από Μπαρτσελόνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: