Tο τερμάτισε o Eρντογάν: Αποσύρονται από κυλικεία και καφετέριες της Εθνοσυνέλευσης προϊόντα εταιρειών «που υποστηρίζουν το Ισραήλ»

Islamist Recep Tayyip Erdoğan, who was re-elected President in the elections on May 28 with 52.18 per cent of the votes, was sworn in at the Grand National Assembly of Türkiye (GNAT). Photo via Turkish Presidency




Αποσύρονται από εστιατόρια, κυλικεία και καφετέριες της τουρκικής Εθνοσυνέλευσης τα προϊόντα «εταιρειών που υποστηρίζουν το Ισραήλ», κατόπιν οδηγίας του προέδρου του Σώματος, Νουμάν Κουρτουλμούς.

Σε ανακοίνωση του προεδρείου της Εθνοσυνέλευσης αναφέρεται ότι το Κοινοβούλιο αποφάσισε να συνταχθεί «με την κοινωνική ευαισθητοποίηση να μποϊκοτάρει τα προϊόντα και τα αγαθά των εταιρειών που δηλώνουν ανοιχτά την υποστήριξή τους στα εγκλήματα πολέμου του Ισραήλ, το οποίο σφαγιάζει αθώους ανθρώπους στη Γάζα».

Μετά το ξέσπασμα του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς στη Γάζα, πολίτες και οργανώσεις στην Τουρκία, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καλούν σε μποϊκοτάζ προϊόντων και υπηρεσιών που φέρονται ή κατηγορούνται ότι συνδέονται με ισραηλινά συμφέροντα, χωρίς ενίοτε να τεκμηριώνεται η διασύνδεση αυτή.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Εκατοντάδες άνθρωποι συνωστίζονται στον τερματικό σταθμό της Ράφας για νέες αναχωρήσεις προς Αίγυπτο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: