Την Τρίτη στη Βουλή ο Προϋπολογισμός 2024: Την Τετάρτη ο Μητσοτάκης ανακοινώνει μέτρα για Θεσσαλία και Έβρο

FILE PHOTO Στιγμιότυπο από συζήτηση στη Βουλή ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Μπελτές




Την ερχόμενη Τρίτη, 21 Νοεμβρίου καταθέτει στη Βουλή τον Κρατικό Προϋπολογισμό 2024, ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα, ο Προϋπολογισμός θα εισαχθεί για επεξεργασία στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή την Πέμπτη 23, και Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, σε δύο διπλές συνεδριάσεις, ενώ αναμένεται να συζητηθεί στην Ολομέλεια της Βουλής το διάστημα 13-17 Δεκεμβρίου 2023.

Ενημερώνοντας τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες για το επερχόμενο πρόγραμμα εργασιών της Βουλής, ο κ. Τασούλας είπε ότι την Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα ενημερώσει το Σώμα για τα κυβερνητικά μέτρα ανασυγκρότησης των περιοχών της Θεσσαλίας και του Έβρου.

Η ενημέρωση από τον πρωθυπουργό θα γίνει με τη διαδικασία του άρθρου 142Α του Κανονισμού της Βουλής, στο πλαίσιο της οποίας, οι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων της αντιπολίτευσης μπορούν να αναπτύξουν τις απόψεις τους για το περιεχόμενο της ανακοίνωσης της κυβέρνησης.

 

 Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Έκτακτη ενίσχυση Δεκεμβρίου σε 2,3 εκατ. πολίτες: Εξειδίκευση των μέτρων από Κωστή Χατζηδάκη * Δικαιούχοι και παραδείγματα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: