Τέλος στο θρίλερ με την Ιταλίδα φοιτήτρια που βρέθηκε νεκρή σε αρδευτικό κανάλι: Συνελήφθη στη Γερμανία ο αρραβωνιαστικός της

File Photo: Άνδρες της γερμανικής αστυνομίας. EPA, SASCHA STEINBACH




Συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Γερμανία ο νεαρός Φιλίππο Τουρέττα, ο οποίος φέρεται να δολοφόνησε την εικοσιδυάχρονη αρραβωνιαστικιά του, Τζουλια Τσεκερίν, στην βορειανατολική Ιταλία.

Ο Τουρέτα είχε εγκαταλείψει το πτώμα της άτυχης κοπέλας, μέσα σε δίκτυο άρδευσης, κοντά στην πόλη Πορντενόνε και οι έρευνες διήρκεσαν μια εβδομάδα.

  • Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματά τους, ζήλευε την νεαρή γυναίκα, εξαιτίας της δημιουργικότητάς της και της πετυχημένης πορείας των σπουδών της.

Όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, ο Τουρέτα συνελήφθη σήμερα το πρωί στην Σαξονία της Γερμανίας, κοντά στην πόλη της Λειψίας, και ανακρίνεται από την τοπική αστυνομία.

Η εφημερίδα La Repubblica γράφει ότι o φερόμενος ως δράστης βρισκόταν στο αυτοκίνητό του, μάρκας Fiat και, για να βάλει βενζίνη, χρησιμοποίησε χαρτονομίσματα βαμμένα με αίμα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ του ανταποκριτή Θ. Ανδρεάδη – Συγγελάκη
Ρώμη, Italy

Η Αργεντινή ψηφίζει: Εξαιρετικά αμφίρροπος β΄ γύρος για νέο Πρόεδρο * Καθεστωτική κεντροαριστερά VS «αναρχο-καπιταλισμού»… [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: