Ταυτόχρονη έφοδος της Γερμανικής αστυνομίας σε σπίτια ύποπτων ακροδεξιών και οπαδών της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς

FILE PHOTO Aνδρες των ειδικών δυνάμεων της Γερμανικής Αστυνομίας EPA, MATTHIAS SCHUMANN




Οι γερμανικές αρχές ανακοίνωσαν την Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου, έρευνες στη Γερμανία σε είκοσι σπίτια που ανήκαν σε ύποπτους ακροδεξιούς συνωμότες, που θεωρούνται ύποπτοι ότι προσπάθησαν να «αποσταθεροποιήσουν» τις επικοινωνίες των κρατικών διοικήσεων.

«Οι ύποπτοι κατηγορούνται, μεταξύ άλλων, ότι προσπάθησαν να μπλοκάρουν τα κανάλια επικοινωνίας των δημοσίων αρχών (…) επικοινωνώντας μαζί τους με στοχευμένο και μαζικό τρόπο», ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία του Μονάχου.

Σύμφωνα με το dpa πρόκειται για την εξτρεμιστική οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ»

Άλλες έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη σε σπίτια υποστηρικτών της Χαμάς

Έρευνες διεξάγονται επίσης το πρωί της Πέμπτης σε τέσσερις διαφορετικές περιοχές της Γερμανίας, μεταξύ μελών και υποστηρικτών των παλαιστινιακών οργανώσεων Hamas και Samidoun, που απαγορεύονται στη χώρα, ανέφερε σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εσωτερικών.

«Συνεχίζουμε τη συνεπή δράση μας κατά των ριζοσπαστών ισλαμιστών. Με την απαγόρευση της Χαμάς και του Σαμιδούν στη Γερμανία, στείλαμε ένα σαφές μήνυμα ότι δεν ανεχόμαστε καμία συγγνώμη ή υποστήριξη για τον βάρβαρο τρόμο της Χαμάς εναντίον του Ισραήλ», δήλωσε η ομοσπονδιακή υπουργός Εσωτερικών Νάνσι Φέιζερ στη δήλωση.

Με πληροφορίες από lefigaro.fr
Ελλάδα Αθήνα 

Επιδρομές σε οχτώ γερμανικά κρατίδια για εντοπισμό πυρήνων των «Πολιτών του Ράιχ»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: