Σοκ στον Παναθηναϊκό με Ερνανγκόμεθ: Eκτός δράσης για δύο μήνες λόγω κατάγματος στο δάχτυλο

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ σε αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αναντολού Εφές. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Η ατυχία χτύπησε το «στρατόπεδο» του Παναθηναϊκού και τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα δύο μηνών!

Ο Ισπανός διεθνής φόργουορντ υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού κατά τη διάρκεια της Χουάντσο σημερινής προπόνησης και αύριο (8/11) θα χειρουργηθεί στο ΥΓΕΙΑ.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης του «τριφυλλιού», η μπάλα χτύπησε στο δάχτυλο του Ερνανγκόμεθ προκαλώντας συντριπτικό κάταγμα, όπως διαπιστώθηκε και από την μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε άμεσα.

Ο τραυματισμός του Ισπανού δημιουργεί «πονοκέφαλο» στον τεχνικό Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, καθώς με δεδομένη και την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου προκύπτει τεράστιο κενό στη θέση «3», όπου ο Ερνανγκόμεθ είχε υποχρεωθεί να αγωνίζεται, λόγω του τραυματισμού του Έλληνα φόργουορντ.

Το διάστημα της απουσίας του Ισπανού από τα παρκέ, ο Παναθηναϊκός χάνει τους 4,5 πόντους και τα 5 ριμπάουντ που είχε μέσο όρο στη Euroleague, καθώς και τους 10,5 πόντους και τα 7 ριμπάουντ που είχε στην Α1 Ανδρών/Basket League.

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Ο διαστημιακός Giannis υπέγραψε τη νίκη των Μπακς στο Μπρούκλιν: Σε μεγάλη μέρα ο Αντετοκούνμπο «εκτέλεσε» με 36 πόντους τους Νέτς [δείτε το video]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: