Πληροφορίες ότι επίκειται σύλληψη Ελληνα που εμπλέκεται στην δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη

FILE PHOTO: Το καρέ από το βίντεο στο οποίο φαίνεται ο Μιχάλης να δέχεται χτύπημα από ρόπαλο καθώς οπισθοχωρεί μαζί με άλλους οπαδούς της ΑΕΚ που καταδιώκονται από τους Κροάτες και Έλληνες χούλιγκαν. Screenshot via Glomex@SKAI NEWS




Στη σύλληψη ενός οπαδού της ΑΕΚ προχώρησε η αστυνομία
προκειμένου να διερευνηθεί πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση της δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη.

Πρόκειται για έναν οπαδό που στα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας, φαινόταν να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη και να συγκρούεται μαζί του ενώ αμφότεροι καταδιώκονταν από χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και του Παναθηναϊκού.

Την επομένη των επεισοδίων είχε τραυματιστεί και νοσηλευτεί με κατάγματα στα χέρια και τα πόδια ενώ είχε δώσει και κατάθεση υπό την ιδιότητα του μάρτυρα.

Έκτοτε όμως αναζητείτο προκειμένου να δώσει δείγμα DNA.

Πλέον αναμένεται να γίνει αντιπαραβολή του με ορφανό DNA που έχει βρεθεί πάνω σε μαχαίρι από το σημείο της συμπλοκής στο οποίο υπάρχει και αίμα του νεκρού Μιχάλη Κατσούρη.

Τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Ο συλληφθείς αναμένεται πάντως να οδηγηθεί στη φυλακή καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για συμμετοχή του στα επεισόδια που είχαν ξεσπάσει στο περιθώριο της αναμέτρησης ΑΕΚ – ΠΑΟΚ στον Βόλο για το κύπελλο Ελλάδος.

Σημειωτέον ότι στις 19 Οκτωβρίου είχε γίνει γνωστό ότι σε μαχαίρι που ανήκει σε χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ -ο οποίος έχει ήδη συλληφθεί για το αιματηρό επεισόδιο- είχαν εντοπιστεί ίχνη DNA του δολοφονηθέντος Μιχάλη Κατσούρη.

Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. μιλούσαν μάλιστα για ένα «καταλυτικό» στοιχείο.

Ωστόσο αυτό που δυσχέραινε την έρευνα των Αρχών ήταν το γεγονός πως στο μαχαίρι είχε βρεθεί και το αίμα ενός ακόμη ατόμου, άγνωστου ταυτότητος.

Ισως ο έλεγχος του ορφανού DNA με αυτό του συλληφθέντος να ρίξει νέο φως στην υπόθεση.

Για τις εξελίξεις στην υπόθεση Κατσούρη προέκυπταν στοιχεία και από την εξέταση του κινητού έτερου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία σε δεύτερη φάση. Εκεί φέρεται να είχαν ανιχνευθεί μηνύματα στα οποία αναφέρονται τρία συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία μέχρι σήμερα δεν έχουν συλληφθεί.

Τα πρόσωπα αυτά, βάσει των όσων αναφέρονται στα μεταξύ τους ανταλλαγέντα SMS, εμφανίζονται να γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη.

Eπιθετική επανεμφάνιση της γρίπης των πτηνών στα Βαλκάνια-Αυξάνεται ο κίνδυνος και για την Ελλάδα: Τα αναγκαία μέτρα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: