Παρουσιαστής που… αρέσει δεν αλλάζει: Ο Τζίμι Κίμελ θα είναι ο οικοδεσπότης στην τελετή απονομής των Όσκαρ για τέταρτη φορά [βίντεο]

O Tζίμι Κίμελ στην τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ του 2023. EPA/ETIENNE LAURENT




Ο βραβευμένος με Emmy Τζίμι Κίμελ θα είναι για τέταρτη φορά, ο οικοδεσπότης της τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 10 Μαρτίου στο διάσημο «Dolby Theatre» του Λος ‘Αντζελες και θα μεταδοθεί ζωντανά από το ABC.

Η σύζυγος του παρουσιαστή Μόλι ΜακΝίρνι, υποψήφια για Emmy θα επιστρέψει επίσης ως εκτελεστική παραγωγός για δεύτερη συνεχή χρονιά.

«Πάντα ονειρευόμουν να παρουσιάσω τα Όσκαρ ακριβώς τέσσερις φορές» ανέφερε ο Κίμελ σε δήλωσή του ενώ η Μόλι ΜακΝίρνι πρόσθεσε ότι είναι «ιδιαίτερα τιμητικό να είναι μέρος της ομάδας των Όσκαρ φέτος».

Σημειώνεται ότι ο Κίμελ ο οποίος ήταν οικοδεσπότης το 2017, το 2018 και το 2023 με τη φετινή παρουσίαση βρίσκεται ανάμεσα στους Γούπι Γκόλντμπεργκ και Τζακ Λέμον, που επίσης έχουν παρουσιάσει από τέσσερις φορές τα βραβεία. Οι μόνοι που έχουν αναλάβει περισσότερες φορές αυτό τον μοναδικό ρόλο είναι ο Τζόνι Κάρσον (Johnny Carson) πέντε φορές, ο Μπίλι Κρίσταλ εννέα και ο Μπομπ Χόουπ έντεκα, αναφέρει το Variety.

Είμαστε βαθύτατα ευγνώμονες στον Τζίμι, τη Mόλι και τις ομάδες τους για την απίστευτη δημιουργικότητα, την συνεργασία τους και για το γεγονός ότι θα έρθουν και πάλι μαζί μας σε αυτή τη διοργάνωση» ανέφεραν, μεταξύ άλλων, σε κοινή τους δήλωση η πρόεδρος της Ακαδημίας Τζάνετ Γιάνγκ και ο διευθύνων σύμβουλος Μπιλ Κρέιμερ.

«Μοιράζονται την αγάπη μας για τις ταινίες και τη δέσμευσή μας να παράγουμε ένα δυναμικό και ψυχαγωγικό σόου για το παγκόσμιο κοινό μας», πρόσθεσαν.

Mε πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αθήνα, Ελλάδα

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Όταν ένα «Τέρας» από την Ιαπωνία συναντά τους «Αγώνες Πείνας» στη μεγάλη οθόνη [trailers] 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: