Ο τραγικός κ. Αβέρωφ… Δεν είδε, δεν άκουσε τίποτα για τη διαφθορά που σαρώνει την Κύπρο… Που ζούσε άραγε; Επίσης ξεχνά ότι οι νεκροί έχουν φωνή…

FILE PHOTO: Ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, …μπορεί λέει το σύνθημα. Όμως ήταν ο μεγάλος ηττημένος των προεδρικών εκλογών. Διακρίνεται και ο τέως Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης… Φωτογραφία via Facebook, (Αβέρωφ Νεοφύτου – Averof Neofytou)




Κάποιος, πρέπει επειγόντως, να πείσει τον τέως πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), Αβέρωφ Νεοφύτου, να πάει σπίτι του, να σταματήσει να μιλά, διότι όσο κάνει δηλώσεις, όπως η τελευταία, επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τη θέση του.

Βεβαίως, ο λόγοι για τους οποίους επιμένει να εκδίδει βαθυστόχαστες ανακοινώσεις είναι γνωστοί: Συνεχίζει να μην έχει χωνέψει, ότι το δικό του πουλέν, η νυν πρόεδρος της Βουλής, την οποία ευεργέτησε όσο κανένα άλλο κόσμο, δεν του δίνει κανένα ρόλο στο κόμμα και έχει εξαφανίσει όλους τους ανθρώπους του.

Ο δεύτερος λόγος είναι ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο Αβέρωφ πιστεύει ότι έχασε τις προεδρικές εκλογές, με τραγικό μάλιστα τρόπο, αφού κατετάγη τρίτος, λόγω του Νίκου Αναστασιάδη. Ενώ δεν είναι αυτή η αλήθεια. Έχασε ο ίδιος τις εκλογές. Οι πολίτες δεν τον εμπιστεύονται και δυστυχώς, αυτά που υπογείως ακούγονται για τον ίδιο, γίνονται πιστευτά, ενώ δεν έχουν παρουσιαστεί ακόμα στοιχεία.

Τα σχόλια κάτω από τη δήλωση του κ. Νεοφύτου στο Twitter, είναι πραγματικά καταθλιπτικά, πολύ αρνητικά. Είδαμε και υβριστικά μηνύματα για τον τέως ηγέτη της κυπριακής Δεξιάς.

Επί της δήλωσης του για τη διαφθορά, δεν μπορεί να γίνει κριτική, διότι φωνάζει από μόνη της ότι ο συγγραφέας, δηλαδή ο κ. Νεοφύτου, είναι σε κατάσταση ακραίας άρνησης. Θα έλεγα για κατάσταση που περιγράφεται από τις λέξεις «τρικυμία εν κρανίω», αλλά εγώ δεν χρησιμοποιώ τέτοιες φράσεις.

Ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ, συγκυβερνούσε δέκα χρόνια. Πάρα πολλοί πολίτες γνώριζαν ότι για να γίνει η δουλειά τους έπρεπε να τηλεφωνήσουν στο κόμμα. Από ένα σημείο και μετά -ειδικά τον τελευταίο χρόνο που το είδε …αντάρτης- η ισχύς των ρουσφετιών χάθηκε, και μαζί απωλέσθη και η δύναμη του εν λόγω πολιτικού ανδρός.

Δεν δικαιούται να ομιλεί για τη δημοσιογραφική έρευνα του Cyprus Confidential. Ήταν ο ίδιος μέρος του πολιτικού συστήματος, συγκυβερνούσε για δύο πενταετίες, άρα οι προσωπικές του ευθύνες, είναι τεράστιες.

ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ένα πράγμα: Και οι νεκροί έχουν φωνή…

Μιχάλης Ιγνατίου
Hellas Journal

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

To διεφθαρμένο πολιτικό και οικονομικό σύστημα αντιστέκεται και μας δείχνει τα δόντια του: Φρόντισαν να ψηφίσουν νόμους για να προστατεύουν τις παρανομίες τους (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: