Ο «Χάνιμπαλ Λέκτερ» στα «Απομεινάρια μιας κουζίνας»: Bίντεο- έκπληξη από τον θρυλικό Αντονι Χόπκινς να μαγειρεύει χορεύοντας και τραγουδώντας

O βρετανός ηθοποιός Αντονι Χόπκινς. EPA/ETIENNE LAURENT




Μία διαφορετική πλευρά της προσωπικότητάς του μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακολούθους του σε Τik Tok και Instagram ο σερ Άντονι Χόπκινς.

Ο διάσημος ηθοποιός εμφανίζεται σε βίντεο να μαγειρεύει λικνιζόμενος στους ρυθμούς της μουσικής. Ηταν μάλιστα αρκετά συγκεντρωμένος στο ρυθμό και τους στίχους του Mambo Italiano.

Η μουσική και οι στίχοι έμοιαζαν να τον κατακλύζουν κατά τη διάρκεια του χορού του.

Απόλυτα συγχρονισμένος με τον ρυθμό ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έφτασε μέχρι το φούρνο του και μετά συνέχισε να χορεύει , τραγουδώντας τους στίχους.

Στη συνέχεια άρχισε να ετοιμάζει και να μαγειρεύει ένα ιταλικό πιάτο, όπως φαίνεται από τα υλικά στον πάγκο της κουζίνας.

Φορώντας ένα φούτερ ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Χάνιμπαλ Λέκτερ» τελείωσε την εμφάνιση – έκπληξη με ένα αστραφτερό χαμόγελο λίγο πριν ανποχωρήσει από την κουζίνα.

Η ανταπόκριση που είχε από τους followers ήταν πολύ μεγάλη και ενθουσιώδης με τα social media να παίρνουν φωτιά από τα θετικά σχόλια.

Το «Love you» μαζί με τον «καλύτερο ηθοποιό στον κόσμο έκανε την καρδιά μου να χαμογελάσει» φάνηκε να συνοψίζουν πολλά από τα άτομα που σχολίασαν το χορευτικό βίντεο.

«Δεν υπάρχει τίποτα σαν να χορεύεις ενώ μαγειρεύεις», έγραψε άλλος.

Φυσικά, υπήρξαν και πολλά σχόλια που αναφέρονταν σε αυτό που πολλοί θεωρούν τον πιο αναγνωρίσιμο ρόλο του: «ω! Ποτέ δεν πίστευα ότι ο δρ Λέκτερ θα ενεργούσε ποτέ έτσι!».

Το τραγούδι που ακούγεται στο βίντεο, Mambo Italiano, γράφτηκε αρχικά από τον Bob Merrill το 1954 για τη Rosemary Clooney.

Στο βίντεο που ανήρτησε φαίνονται μερικά ζυμαρικά, μαζί με ένα μπουκάλι ελαιόλαδο, που είναι βασικό στοιχείο της ιταλικής κουζίνας.

Μέγκαν Φοξ: Ήμουν εθισμένη στο να ερωτεύομαι και νομίζω ότι πλήγωσα πολλούς – Δεν αγάπησα ποτέ το σώμα μου [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: