Μέγκαν Φοξ: Ήμουν εθισμένη στο να ερωτεύομαι και νομίζω ότι πλήγωσα πολλούς – Δεν αγάπησα ποτέ το σώμα μου [videos]

FILE PHOTO; Megan Fox arrives for the 2022 Billboard Music Awards at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada, USA, 15 May 2022. EPA, NINA PROMMER




«Ημουν εθισμένη στο να ερωτεύομαι» είπε η Μέγκαν Φοξ (Megan Fox) μιλώντας, την προηγούμενη εβδομάδα, στην εκπομπή «The Drew Barrymore Show» με την ηθοποιό Ντρου Μπάριμορ.

«Όταν ήμουν νέα, ήμουν πραγματικά επαναστατημένη και άγρια και πάντα αναζητούσα έναν νέο έρωτα» δήλωσε η ηθοποιός.

Είπε ακόμα ότι ήταν «απλώς ένα ελεύθερο πνεύμα. Ήμουν εθισμένη στο να ερωτεύομαι και νομίζω ότι πιθανώς να πλήγωσα πολλούς ανθρώπους, επειδή πολλοί άνθρωποι με είχαν ερωτευτεί και δεν το σεβάστηκα ούτε το τίμησα αυτό».

Σύμφωνα με την Φοξ, τα πράγματα άλλαξαν όταν απέκτησε παιδιά. «Όταν έκανα παιδιά, κάτι συνέβη μέσα μου», είπε.

«… Νομίζω ότι είναι σημαντικό μέρος του ταξιδιού της ψυχής μου σε αυτή τη ζωή να μην επαναλαμβάνω το πρότυπο των γονιών μου με τα παιδιά μου, και το γνώριζα πάντα πολύ καλά, έτσι αυτός ο ανιδιοτελής άνθρωπος γεννήθηκε όταν γέννησα το πρώτο μου παιδί».

Η Μέγκαν Φοξ είχε μιλήσει πριν από λίγους μήνες για το πώς βλέπει τον εαυτό της και συγκεκριμένα, το σώμα της. Συγκεκριμένα σε ένα βίντεο για το τεύχος «Swimsuit 2023» του Sports Illustrated είπε ότι εξακολουθεί να παλεύει να δει το σώμα της με θετική ματιά.

«Έχω σωματική δυσμορφία – δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι», είπε η Φοξ. «Δεν υπάρχει ούτε μία στιγμή της ζωής μου που να αγάπησα το σώμα μου, ποτέ, ποτέ».

«Όταν ήμουν μικρή, αυτή ήταν μια εμμονή που είχα… Είχα επίγνωση όσο ήμουν μικρή ότι δεν ήμουν σίγουρη για το σώμα μου και σίγουρα δεν ήταν πρόβλημα του περιβάλλοντος, καθώς μεγάλωσα σε ένα πολύ θρησκευόμενο περιβάλλον όπου τα σώματα δεν αναγνωρίζονταν καν. Το ταξίδι της αγάπης του εαυτού μου θα είναι ατελείωτο, νομίζω», συνέχισε η Φοξ.

Η Φοξ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έπασχε από σωματική δυσμορφία και είχε «πολλές βαθιές ανασφάλειες» σε μια συνέντευξη του Οκτωβρίου 2021 στο British GQ Style.

Σταλόνε, Άντι Γκαρσία, Μέγκαν Φοξ στη Θεσσαλονίκης για τους «Αναλώσιμους 4», αρχές Νομεμβρίου

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: