«Νοκ άουτ» ο Λιβάι Γκαρσία με πρόβλημα στους κοιλιακούς: Απών από τους αγώνες της ΑΕΚ με Γιάννενα και Μπράιτον

FILE PHOTO: Ο παίκτης της ΑΕΚ Λιβάϊ Γκαρσία (Α) και ο παίκτης της Μαρσέιγ (Δ) διεκδικούν την μπάλα, κατά τη διάρκεια του αγώνα ποδοσφαίρου ΑΕΚ – Μαρσέιγ, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου του UEFA Europa League, στο OPAP Arena στη Νέα Φιλαδέλφεια, Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ




Απών από τις προσεχείς αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας στην περσινή σεζόν, επέστρεψε από το Τρίνινταντ & Τομπάγκο με πρόβλημα στους κοιλιακούς, όπως αποκάλυψε το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της χώρας του.

  • Από την ΑΕΚ επιβεβαιώθηκε ότι το πρόβλημα εντοπίστηκε στις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε στην Αθήνα, αλλά δεν αποσαφηνίζεται η σοβαρότητά του.

Ωστόσο, όπως επισημαίνουν από την ΠΑΕ, δεν σχετίζεται με τους τραυματισμούς που αντιμετώπισε από την αρχή της σεζόν, πρόκειται για κάτι καινούριο. Συνεπώς, θα ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται μέρα με τη μέρα.

Αυτό που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, είναι η απουσία του από τους δύο πολύ κρίσιμους επόμενους αγώνες που θα δώσει τις προσεχείς επτά ημέρες η ΑΕΚ, με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (26/11) και με τη Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια (30/11).

Απών από το ματς των Ιωαννίνων θα είναι πιθανότατα και ο Γενς Γιόνσον ο οποίος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και σήμερα, με την επιστροφή των διεθνών. Οι μόνοι που αναμένονται αύριο για να ενσωματωθούν στην προετοιμασία, είναι ο Κάλενς από το Περού και ο Πινέδα από το Μεξικό.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Oλυμπιακοί Αγώνες 2024 στο Παρίσι: Ο Στέφανος Ντούσκος θα είναι ο πρώτος και ο Γιάννης Φουντούλης τελευταίος λαμπαδηδρόμος

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: