Νετανιάχου και Μασκ στο χώρο της φρίκης της 7ης Οκτωβρίου: Ο ιδιοκτήτης του Χ είδε με τα μάτια του τα ίχνη της σφαγής σε κιμπούτς από τη Χαμάς συμφώνησε για την καταστροφή της [video]

O Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου με τον Ελον Μασκ via youtube




Ο Πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου και ο Έλον Μασκ, σήμερα το πρωί (Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023), πραγματοποίησαν περιοδεία στο Kibbutz Kfar Aza.

Ο Πρωθυπουργός του έδειξε τη φρίκη της σφαγής στο κιμπούτς το Σάββατο 7 Οκτωβρίου. Ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Sha’ar Hanegev, Yossi Keren, και ο εκπρόσωπος του IDF, Liad Diamond, ενημέρωσαν τον Musk αναλυτικά για τη σφαγή στο κιμπούτς.

Ο πρωθυπουργός Νετανιάχου και ο Έλον Μασκ πήγαν στην κατοικία της οικογένειας Leibstein όπου ο Μάσκ άκουσε για τον ηρωισμό του αείμνηστου Ofir Leibstein, του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου Sha’ar Hanegev που δολοφονήθηκε το πρωί της 7ης Οκτωβρίου σε ανταλλαγές πυρών με τρομοκράτες που είχαν μπήκε στο κιμπούτς.

Ο Πρωθυπουργός και ο Μασκ προχώρησαν στην κατοικία της οικογένειας Itamari όπου ο Musk άκουσε για την 4χρονη Avigail Idan, της οποίας οι γονείς δολοφονήθηκαν και η ίδια απήχθη στη Γάζα και απελευθερώθηκε χθες από την αιχμαλωσία της Χαμάς. Στο σπίτι της οικογένειας, ένας εκπρόσωπος Τύπου του IDF έδειξε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν λίγες μέρες μετά τη σφαγή.

Στο τέλος της επίσκεψης, ο Πρωθυπουργός Νετανιάχου και ο Έλον Μασκ πήγαν στη γειτονιά των νέων στο κιμπούτς, που υπέστη τις περισσότερες φρικαλεότητες στις 7 Οκτωβρίου.

Ο Πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου και ο Έλον Μασκ, σήμερα (Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2023),  μετά την περιοδεία τους στο Kfar Aza σήμερα το πρωί πραγματοποίησαν συνάντηση στο γραφείο του πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός έδειξε στον Μασκ τμήματα της ταινίας που ετοίμασε ο Εκπρόσωπος του Ισραηλινού Στρατού και η οποία παρουσιάζει τη φρίκη της σφαγής που διέπραξε η Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν μια εκτεταμένη συζήτηση σχετικά με τις πτυχές ασφάλειας της τεχνητής νοημοσύνης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ανώτατοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας στους τομείς της τεχνητής νοημοσύνης και του κυβερνοχώρου.

Ο επιχειρηματίας στον τομέα των τεχνολογιών σε δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ του Ισραήλ λέγοντας ότι μια πρόκληση είναι να «σταματήσει επιτέλους η προπαγάνδα που πείθει τους ανθρώπους να συμμετέχουν σε, ξέρετε, δολοφονίες».

Αφότου άκουσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου να λέει ότι η Χαμάς πρέπει να καταστραφεί σε μια ζωντανή διαδικτυακή συνομιλία, ο Μασκ είπε: «Δεν υπάρχει επιλογή». Ο Μασκ, που επισκέπτεται το Ισραήλ ενώ συνεχίζεται ο πόλεμος με την Χαμάς στην Γάζα, πρόσθεσε: «Θα ήθελα κι εγώ να βοηθήσω».

Διαφωνίες Ισραήλ- Χαμάς για τα πρόσωπα που θα αφεθούν σήμερα ελεύθερα: Μεσολάβηση του Κατάρ για να μην υπάρξει νέα εμπλοκή

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: