Νεκρός ένας από τους τρομοκράτες της Χαμάς που σκύλευσαν το άψυχο σώμα της Σάνι Λουκ

Στιγμιότυπο από την κτηνωδία της 7ης Οκτωβρίου. Screenshot via Youtube@ GFS News




Ο τρομοκράτης της Χαμάς που σκύλευσε το άψυχο σώμα της Σάνι Λουκ είναι νεκρός, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ένας ραβίνος, επικαλούμενος το οικογενειακό περιβάλλον της Ισραηλινής που βρήκε φρικτό θάνατο στα χέρια των αποκτηνωμένων, δήθεν «μαχητών» της Χαμάς.

Την πληροφορία φέρεται να μετέφερε η μητέρα της 23χρονης Σάνι σε έναν κορυφαίο ραβίνο ότι ο τρομοκράτης που εμφανίζεται πάνω από το σώμα της κοπέλας στο πίσω μέρος ενός φορτηγού

Η οικογένεια της κοπέλας πέρασε εβδομάδες πιστεύοντας ότι η Σάνι είχε απαχθεί από της Χαμάς στο φεστιβάλ της 7ης Οκτωβρίου και ήταν όμηρη της Χαμάς, έως ότου οι Ισραηλινοί στρατιώτες επιβεβαιώσουν τελικά ότι η κοπέλα είχε σκοτωθεί.

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των οδυνηρών τριών εβδομάδων, η οικογένεια της Σάνι ήταν αναγκασμένη να βλέπει το φρικτό βίντεο, όπου το ημίγυμνο σώμα της 23χρονης ήταν πεσμένο στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, περικυκλωμένο από τρομοκράτες με έναν άθλιο όχλο γύρω της να ασχημονεί.

Ο Ραβίνος που φέρεται να μετέφερε την πληροφορία ονομάζεται Shmuley Boteach. Είπε ότι η Ρικάρντα, μητέρα της Σάνι, έμαθε από το IDF ότι το «τέρας» που είχε τα πόδια του πάνω στο σώμα της Σάνι στο πίσω μέρος του φορτηγού φωνάζοντας «Allahu Akbar», είναι νεκρό.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Δημόσια συγνώμη από Σκωτσέζο υπουργό: Χρέωσε λογαριασμό €12.000 στο δημόσιο* Έβλεπαν οι γιοί του ματς στο επαγγελματικό του iPad

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: