Μήνυμα 112 στην Αττική ενόψει κακοκαιρίας: Προειδοποίηση για επικίνδυνα φαινόμενα, μηνύματα και σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Κόρινθο, Κύκλάδες, Βόρειο Αιγαίο [βίντεο]

FILE PHOTO: Μεγάλα κύματα στις ακτές του Ναυπλίου, από τον δυνατό νοτιοδυτικό άνεμο. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στην Αττική προειδοποιώντας τους κατοίκους τους για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα το επόμενο 12ωρο και καλώντας τους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις απολύτως απαραίτητες.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 12ωρο στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών. https://civilprotection.gov.gr/112/all-guidelines».

Στην Αττική αναμένεται να εκδηλωθούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα με κυριότερο χαρακτηριστικό τους θυελλώδεις ανέμους.

Νωριτερα προειδοποιητικό μήνυμα από το 112 έλαβαν στα κινητά τους όσοι βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη καθώς αναμένονται ακραία καιρικά φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας προειδοποιεί για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο και συστήνει την αποφυγή μετακινήσεων.

Μήνυμα από το 112 έλαβαν το μεσημέρι του Σαββάτου (λίγο πριν τις 14:30) στα κινητά τους και οι κάτοικοι της Ξάνθης, όπως αναφέρει το xanthinea. Το προειδοποιητικό μήνυμα αφορά στην εκδήλωση επικίνδυνων καιρικών φαινομένων (ισχυρές βροχές και καταιγίδες) στην περιοχή το επόμενο 24ωρο.

«Αποφύγετε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθήστε τις οδηγίες των αρχών» προειδοποιεί το 112 τους κατοίκους στην Ξάνθη.

Ανάλογα μηνύματα εστάλησαν και στην Κόρινθο και άλλες περιοχές εφιστώντας την προσοχή για θυελλώδεις ανέμους.

Προειδοποιητικό μήνυμα από το «112» για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα εστάλη στα κινητά τηλέφωνα των κατοίκων της Αχαΐας.

Ειδικότερα, στο μήνυμα αναφέρεται ότι το επόμενο 24ωρο προβλέπονται θυελλώδεις άνεμοι στις περιοχές του Πατραϊκού και του Κορινθιακού Κόλπου.

Μήνυμα μέσω του «112» εστάλη αργά το μεσημέρι για τις Κυκλάδες και το βόρειο Αιγαίο προειδοποιώντας τους πολίτες για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (θυελλώδεις άνεμοι) το επόμενο 24ωρο στην περιοχή τους και καλώντας τους να αποφύγουν τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων.







Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων: 112 σε Θεσσαλονίκη, Ξάνθη, Πάτρα, Κόρινθο, Κυκλάδες, Β. Αιγαίο – Η Bettina φέρνει βροχές, κρύο και ανέμους μέχρι 10 μποφόρ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: