Με φανέλα που έγραφε «αφήστε ελεύθερο τον μπαμπά» πανηγύρισε ο Λουίς Ντίας το γκολ της ισοφάρισης για τη Λίβερπουλ [video]

Το μηνυμα του ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας προς τους απαγωγείς του πατέρα του Print Screen via YouTube




Συγκλονιστικός ο Λουίς Ντίας κράτησε χθες «όρθια» τη Λίβερπουλ στο «Κένιλγουορθ Ρόουντ»,«γράφοντας» το τελικό 1-1 στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων κόντρα στη Λούτον.

Στην επιστροφή του στην ενδεκάδα των «κόκκινων», μετά την περιπέτεια που βιώνει με την οικογένειά του, καθώς απελευθερώθηκε η μητέρα του, αλλά ο πατέρας του παραμένει σε ομηρία, ο Κολομβιανός επιθετικός αφιέρωσε το γκολ στον πατέρα του.

Ο Ντίας ζει ημέρες αγωνίας για την τύχη του πατέρα του και πανηγύρισε το γκολ δείχνοντας φανέλα που έγραφε «Ελευθερία για τον μπαμπά». Μετά το ματς σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ζήτησε από τους αντάρτες στη χώρα του ν’ αφήσουν ελεύθερο τον πατέρα του:

«Αυτό το γκολ είναι για την ελευθερία του πατέρα μου και όλων των απαχθέντων στη χώρα μου. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας. Δεν σας μιλάει κάποιος παίκτης. Σας μιλάει ο Λούτσο Ντίας, ο γιος του Λουίς Μανουέλ Ντίας. Ο Μανέ, ο μπαμπάς μου, ένας σκληρά εργαζόμενος άνδρας και κολώνα της οικογένειας, έχει απαχθεί.

Ζητώ από τον Εθνικό Απελευθερωτικό Στρατό να αφήσει ελεύθερο τον πατέρα μου το συντομότερο δυνατό. Ζητώ επίσης από τους διεθνείς οργανισμούς να εργαστούν για να διασφαλίσουν την απελευθέρωσή του. Το κάθε δευτερόλεπτο που περνάει, το κάθε λεπτό, ανησυχούμε όλο και περισσότερο. Δεν έχουμε λόγια για να περιγράψουμε τα απαίσια αισθήματα της οικογένειάς μου και θα είναι τα ίδια για όσο διάστημα δεν γυρίζει σπίτι.»

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ σχεδιάζει την πρώτη του επένδυση 300 εκατ. ευρώ, ως νέος μέτοχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: