Κρύο δεν κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ: Βόλτα Κασσελάκη στην Κηφισιά με απορίες για τα παλτό και υποσχέσεις για καλύτερες ημέρες [video]

Screenshot από το βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Αντ1 στην Κηφισιά




Στην Κηφισιά βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης όπου δεν έχασε την ευκαιρία να συνομιλήσει με περαστικούς, με τις τηλεοπτικές κάμερες να καταγράφουν ασφαλώς τη στιχομυθία.

Σε μία συνομιλία μάλιστα που είχε με μία κυρία ο Στέφανος Κασσελάκης τη ρώτησε γιατί φοράει τόσο μεγάλο μπουφάν. Όταν εκείνη του απάντησε γιατί είχε κρύο το πρωί, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ της είπε «έρχονται καλύτερες μέρες»!

Αναλυτικά ο διάλογος:
Κασσελάκης: Μα γιατί έχετε τόσο μεγάλο μπουφάν, με τόσο ωραίο καιρό.
Πολίτης: Γιατί έκανε κρύο όταν φύγαμε από το σπίτι
Κασσελάκης: Ερχονται καλύτερες μέρες… λοιπόν γεια σας

«Έχω βρει πλέον το νόημα για να ξυπνάω το πρωί»

Κατά τη διάρκεια της βόλτας του στην Κηφισιά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησε και με δύο νεαρούς σχετικά με τις σπουδές τους. Μάλιστα όταν έναν από τους νεαρούς του είπε πως θέλει να γίνει γιατρός αλλά θέλει να φύγει από την Ελλάδα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του είπε «Οχι, όχι θα τα αλλάξουμε, εδώ θα μείνετε, εντάξει;». Μάλιστα είπε στους νεαρούς πως ο ίδιος έχει βρει πλέον αυτό που του δίνει νόημα, κάθε μέρα που ξυπνά.




Ακολουθεί ο διάλογος:
Κασσελάκης:
Τελείωσα λύκειο και μετά έκανα δύο πτυχία συγχρόνως. Το ένα πτυχίο ήταν στα χρηματοοικονομικά και το άλλο πτυχίο στις διεθνείς επιστήμες.
Η συμβουλή μου είναι σχετικά απλή. Είναι να κάνεις στη ζωή σου κάτι, το οποίο σου δίνει νόημα, κάθε μέρα που ξυπνάς.
Πολίτης: Οκ. Εσείς το βρήκατε αυτό;
Κασσελάκης: Εγώ τώρα το έχω βρει.
Πολίτης: Μια χαρά
Κασσελάκης: και είναι η μεγαλύτερη πολυτέλεια που μπορείς να φανταστείς. Αρα αν εσύ θέλεις να είσαι μηχανικός, Μετσόβιο, σου αρέσει αυτό πράγμα, καν’ το. Η Ναταλί μάλλον το έχει βρει με την τεχνολογία και εσύ άμα το βρεις στην ιατρική, γιατί δεν είναι εύκολες οι συνθήκες για τους γιατρούς στην Ελλάδα.
Πολίτης: Καλά δεν στοχεύω Ελλάδα εγώ.
Κασσελάκης: Θα φύγεις έξω; Αυτά πρέπει να αλλάξουν ρε παιδιά. Οχι, οχι θα τα αλλάξουμε, εδώ θα μείνετε, εντάξει;

 

Στέφανος Κασσελάκης και Νίκος Κοτζιάς συνέφαγαν σε ψαροταβέρνα του Πειραιά

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: