Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου, στην Πρωινή Ζώνη (video): Το “όχι” του Ισραήλ στη συμφωνία με τη Χαμάς, το “όχι” και του Ερντογάν στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Ο ανταποκριτής της Hellas Journal, του Action24 και του Omega Channel στο Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μιχάλης Ιγνατίου με τους παρουσιαστές της Πρωινής Ζώνης, Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθηνού. Φωτογραφία από το Action24.




Η καθυστέρηση στην απελευθέρωση των ομήρων, που ανακοίνωσε το Ισραήλ, προκαλεί ανησυχία ξαφνικά, παρά το γεγονός ότι το Εβραϊκό Κράτος ομιλεί για μία αναβολή μόνο 24 ωρών.

Αυτό και άλλα θέματα, όπως το νέο “όχι” του Ταγίπ Ερντογάν στην ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, συζήτησε ο Μιχάλης Ιγνατίου, διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της ιστοσελίδας μας Hellas Journal, στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24, με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση.

Παρακολουθήστε παρακάτω το βίντεο της ανταποκρισης παρακάτω:




Ξαφνικά πρόβλημα μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς; Ισραηλινοί αξιωματούχοι δηλώνουν: Ούτε ανακωχή, ούτε απελευθέρωση ομήρων πριν από την Παρασκευή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: