Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου, στην Πρωινή Ζώνη: Στη Μέση Ανατολή παίζουν με τις ζωές των ανθρώπων, ελπίδες για την απελευθέρωση των ομήρων (video)

Ο ανταποκριτής της Hellas Journal, του Action24 και του Omega Channel στο Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μιχάλης Ιγνατίου με τους παρουσιαστές της Πρωινής Ζώνης, Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθηνού. Φωτογραφία από το Action24.




Οι ανακοινώσεις του Λευκού Οίκου για την πιθανότητα απελευθέρωσης των 240 ομήρων, ανάμεσα τους και παιδιά, από τη Χαμάς, έδωσαν ελπίδες στους συγγενείς του ότι το δράμα τους τελειώνει.

Όμως, αν δεν τους υποδεχθούν στις ανοικτές αγκαλιές τους, δεν θα πιστέψουν τις ανακοινώσεις, ακόμα και όταν μιλά ο ίδιος ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν. Το πιστεύω, είπε στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν

Αυτό και άλλα θέματα, όπως η αναμενόμενη νέα συνάντηση των προέδρων της Κίνας και των Ηνωμένων Πολιτειών, συζήτησε ο Μιχάλης Ιγνατίου, διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της ιστοσελίδας μας Hellas Journal, στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24, με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση.

Παρακολουθείστε το βίντεο με την ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου:

Ο αρχικατάσκοπος Φιντάν εκβιάζει στα ίσια τους Αμερικανούς: Βρίσκει και κάνει, βέβαια… Ο Μπλίνκεν επιμένει στον άκρατο φιλοτουρκισμό του, αλλά δεν προδίδει τους Κούρδους (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: