Eρλινγκ Χάαλαντ: Ο νέος μεγάλος στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το ναυάγιο Μπαπέ

FILE PHOTO: Manchester City’s Erling Haaland celebrates after scoring EPA, PETER POWELL




Οι διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την υπόθεση Κιλιάν Μπαπέ και να χαράξουν πορεία για την απόκτηση του Ερλινγκ Χάαλαντ το επόμενο καλοκαίρι.

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ οι «μερένχες» άλλαξαν τακτική και δεν θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Μπαπέ, ακόμη κι αν μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ζητά 100 εκατ. ευρώ, ως μπόνους υπογραφής!

Ο πρόεδρος της ισπανικής ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι δυσαρεστημένος και από τη συμπεριφορά του Γάλλου σταρ και έβαλε ως μεγάλο στόχο για το καλοκαίρι την απόκτηση του Νορβηγού σούπερ σταρ από τη Μάντσεστερ Σίτι,

Την περασμένη εβδομάδα η μάνατζερ του 23χρονου Νορβηγού σκόρερ, Ραφαέλα Πιμέντα, ταξίδεψε στη Μαδρίτη και φήμες τη θέλουν να συναντάται με τον Πέρεθ για να συζητήσουν το θέμα του Χάαλαντ, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι έως το καλοκαίρι του 2027, αλλά έχει ρήτρα εξαγοράς στα 180 εκατ. ευρώ, ποσό που σκοπεύει να διαθέσει ο Ισπανός επιχειρηματίας, «αδειάζοντας» τα ταμεία της Ρεάλ, αλλά λύνοντας για την επόμενη δεκαετία το θέμα του φορ, μετά την αποχώρηση του Καρίμ Μπενζεμά.

Η Πιμέντα μίλησε στο «Relevo» και αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διεψεύσει τη συνάντηση της με τον Πέρεθ, ενώ ρωτήθηκε αν υπάρχει τελικά ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Σίτι:

«Αυτό το γνωρίζει η διοίκηση της ομάδας, ο Ερλινγκ, ο πατέρας του κι εγώ. Κανείς άλλος. Ο Ερλινγκ είναι αυτός που αποφασίζει και είναι ευτυχισμένος στη Σίτι. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά τώρα είναι απόλυτα ικανοποιημένος», τόνισε η Βραζιλιάνα μάνατζερ και εξήγησε την παλαιότερη δήλωση της πως ο Χάαλαντ κάποια στιγμή θα γίνει ο πρώτος παίκτης που θα μεταγραφεί για ένα δισ. ευρώ:

«Εχω δεχτεί πολλά αρνητικά σχόλια για τη δήλωση μου αυτή, αλλά πρέπει να σκεφτεί κανείς πόσο θα κοστίσει συνολικά μια πιθανή μεταγραφή του στο μέλλον. Αν υπολογίσεις το ποσό της μεταγραφής, τις ετήσιες αποδοχές του για έξι ή επτά χρόνια, τα μπόνους, τα εμπορικά δικαιώματα, τις διαφημίσεις και όλα τα οικονομικά δεδομένα, τότε δεν αποκλείεται να πλησιάσεις στο απίστευτο αυτό ποσό».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Μαδρίτη, Ισπανία

Ο Αμπράμοβιτς κατηγορείται για μυστικές πληρωμές δεκάδων εκατ. ευρώ σε μάνατζερ μέσω offshore

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: