Επίθεση με μαχαίρι στην καρδιά του Δουβλίνου: Πέντε τραυματίες εκ των οποίων τρία παιδιά * Συνελήφθη ο δράστης [videos]

Aποκλεισμένη από την αστυνομία η περιοχή στο κέντρο του Δουβλίνου όπου σημειώθηκε η επίθεση με μαχαίρι κοντά σε σχολείο. Screenshot via YouTube@SkyNews/




Πέντε άνθρωποι, μεταξύ των οποίων τρία μικρά παιδιά, νοσηλεύονται μετά από μια επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε σήμερα στο κέντρο της πόλης του Δουβλίνου, ανακοίνωσε η ιρλανδική αστυνομία.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι οι τραυματίες δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στην πλατεία Πάρνελ της πρωτεύουσας. Η αστυνομία έχει αποκλείσει την περιοχή.

Ένα κορίτσι έχει τραυματιστεί σοβαρά από την επίθεση και τα άλλα δύο παιδιά νοσηλεύονται με λιγότερο σοβαρά τραύματα, ανέφερε η αστυνομία.

Μια ενήλικη γυναίκα νοσηλεύεται επίσης με σοβαρούς τραυματισμούς και ένας ενήλικος άνδρας έχει υποστεί λιγότερο σοβαρά τραύματα, πρόσθεσε η αστυνομία.

  • Η εφημερίδα Irish Times ανέφερε ότι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης συνελήφθη και φέρει τραύματα που πιστεύεται να προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του. Η εφημερίδα ανέφερε ότι οι πρώτες ενδείξεις υποδηλώνουν ότι ο άνδρας προσπάθησε να επιτεθεί σε νεαρά άτομα και ότι περαστικοί επενέβησαν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πραγματοποιεί έρευνες αναφέροντας ότι δεν αναζητά κάποιο άλλο άτομο αυτή τη στιγμή.

Το κίνητρο της επίθεσης, που σημειώθηκε κοντά σε σχολείο, δεν έχει αποσαφηνιστεί, πρόσθεσε η Irish Times.

Σύμφωνα με το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο RTE, η αστυνομία δεν θεωρεί το συμβάν τρομοκρατικού χαρακτήρα.

 

 

 

 

Με πληροφορίες από Reuters/AFP μέσω ΑΠΕ – ΜΠΕ
Δουβλίνο, Ireland

Αύριο στις 7πμ η κατάπαυση πυρός Ισραήλ – Χαμάς: Απόγευμα οι πρώτες απελευθερώσεις ομήρων * Επιπλέον απαιτήσεις της Χαμάς είχαν προκαλέσει την καθυστέρηση

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: