Ένταση και τη Δυτική Όχθη: Οχτώ Παλαιστίνιοι νεκροί από Ισραηλινή εισβολή σε προσφυγικό καταυλισμό, κατεδάφισαν μνημείο του Αραφάτ [video]

Παλαστίνιοι στον προσφυγικό καταυλισμό Τουλκαρέμ όπου εισέβαλαν τα Ισραηλινά στρατεύματα. EPA/ALAA BADARNEH




Βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνει ισραηλινές μπουλντόζες να καταστρέφουν ένα μνημείοτου Παλαιστίνιου ηγέτη Γιασέρ Αραφάτ στο Τουλκαρέμ της Δυτικής Όχθης. Το βίντεο έχει επαληθευτεί από το Al Jazeera.

Οι ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τουλάχιστον οκτώ Παλαιστίνιους κατά τη διάρκεια μιας πολύωρης επιδρομής στον προσφυγικό καταυλισμό Τουλκαρέμ την Τρίτη, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Το πρακτορείο Wafa ανέφερε ότι «μετά από 15 συνεχείς ώρες επίθεσης από τις ισραηλινές δυνάμεις κατοχής, άνθρωποι έσπευσαν να επιθεωρήσουν τι είχε συμβεί στον καταυλισμό. Ήταν σοκαρισμένοι από την έκταση της καταστροφής που προκλήθηκε σκόπιμα στους δρόμους, στις γραμμές ύδρευσης, ηλεκτρισμού και αποχέτευσης, σε σπίτια και σε ιδιωτικές και δημόσιες εμπορικές εγκαταστάσεις».

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Τεθωρακισμένα μπήκαν στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της Λωρίδας της Γάζας: Έφοδος του ισραηλινού στρατού στο συγκρότημα του Αλ Σίφα [δείτε video]

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: