Από την Ακαδημία Πλάτωνος… στο αυτόφωρο: Νέα επίθεση ανηλίκων σε μαθητές Γυμνασίου σε σχολική εκδρομή* Τέσσερις συλλήψεις




Στο Αυτόφωρο κατέληξε η εκδρομή για τέσσερις ανηλίκους (δύο αγόρια και δύο κορίτσια), ηλικίας από 13 έως 15 ετών, οι οποίοι βρίσκονται κατηγορούμενοι -κατά περίπτωση- για εξύβριση, απειλή και απλές σωματικές βλάβες.

Οι τέσσερις ανήλικοι συνελήφθησαν την Τρίτη το μεσημέρι στον Κολωνό,

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνος και ενώ ήταν σε εξέλιξη εκδρομή μαθητών σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης διαφορετικών περιοχών, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν με υβριστικές εκφράσεις, απειλές και χρήση σωματικής βίας σε βάρος πέντε μαθητών, τέσσερα αγόρια και ένα κορίτσι ηλικίας από 16 έως 17 ετών, του άλλου σχολείου.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο, το πλήρωμα του οποίου παρείχε τις πρώτες βοήθειες στους τραυματισμένους μαθητές και οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που κλήθηκαν και έσπευσαν στο σημείο, συνέλαβαν καθ’ υπόδειξη των αρμόδιων καθηγητών τους μαθητές που βιαιοπράγησαν.

Επιπλέον, συνελήφθη για την παραμέληση της εποπτείας των τεσσάρων κατηγορουμένων η επιβλέπουσα καθηγήτρια.

Οι ανήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ 

«Στοίχειωσε» η υπόθεση 60μελούς κυκλώματος ναρκωτικών που δρούσε στο ΑΠΘ: Συνελήφθησαν το 2018, πέρασε το 18μηνο και οι αλλεπάλληλες αναβολές συνεχίζονται

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: