Τένις: Συγγνώμη από τον Μαρκ Πόλμανς για το… θυμωμένο μπαλάκι που κατέληξε στο πρόσωπο του διατητή [video]

Marc Polmans of Australia in action against Cristian Garin of Chile during their second round match at the Swiss Open tennis tournament in Gstaad, Switzerland, 21 July 2021. EPA/ANTHONY ANEX




Ο Αυστραλός τενίστας Μαρκ Πόλμανς ζήτησε συγγνώμη σήμερα αφού χτύπησε κατά λάθος έναν διαιτητή στο πρόσωπο με ένα μπαλάκι, στη διάρκεια ενός προκριματικού αγώνα για το Masters 1000 της Σαγκάης, με αποτέλεσμα τον άμεσο αποκλεισμό του.

Ο 26χρονος, που βρίσκεται στην 140ή θέση της ATP, είχε παιχνίδι με τον Ιταλό Στέφανο Ναπολιτάνο και σε περίπτωση νίκης θα έπαιζε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κυρίως ταμπλό ενός Masters 1000.

Μετά από ένα βολέ που κατέληξε στο φιλέ, χτύπησε θυμωμένος την μπάλα κι αυτή κατέληξε στο πρόσωπο του διαιτητή της καρέκλας, Μπεν Άντερσον, με τον Αυστραλό να αποκλείεται αμέσως.

 

«Ο Μπεν αποδέχτηκε τη συγγνώμη μου για την ενέργειά μου. Ξέρει ότι ήταν ακούσια και ότι πέταξα την μπάλα από απογοήτευση στη ζέστη της στιγμής», έγραψε ο Πόλμανς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θα προχωρήσουμε και οι δύο μπροστά», συνέχισε. «Ήταν μια κατάσταση υψηλής πίεσης και θα έπρεπε να είχα αντιδράσει καλύτερα».

Ο Πόλμανς, ο οποίος θα χάσει όλα τα χρήματα που κέρδισε και όλους τους βαθμούς κατάταξης που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια αυτών των προκριματικών στη Σαγκάη, θα μπορούσε να τιμωρηθεί περαιτέρω από την ATP για το περιστατικό.

ΑΠΕ-ΜΠΕ, Γαλλικό Πρακτορείο
Σανγκάη, China

Champions League με πολλά γκολ: Η Γαλατασαράι «βύθισε» τη Γιουνάιτεντ, η Ρεάλ πέρασε απ’ τη Νάπολη, νίκες για Λανς και Σεβίλη [δείτε όλα τα γκολ]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: