«Συλλογικότητες» έκλεισαν τους δρόμους έξω από την πρεσβεία Ισραήλ: Καλή υπομονή στους οδηγούς και να προτιμούν δρόμους κοντά στη ρωσική πρεσβεία

Σκηνή από νοσοκομείο του Τελ Αβίβ. Ισραηλινοί δίνουν αίμα για τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. EPA/ABIR SULTAN




Η είδηση του Αθηναϊκού Πρακτορείου στις 19:02 της Δευτέρας 9ης Οκτωβρίου αναφέρει τα εξής:

«Σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη συμβολή των λεωφόρων Κατεχάκη και λεωφόρο Κηφισίας και στα δύο ρεύματα, προχώρησε η Αστυνομία λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας, που είναι σε εξέλιξη από διάφορες συλλογικότητες, έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ».

Το ποιό μπορεί να είναι το περιεχόμενο της διαμαρτυρίας των «συλλογικοτήτων» αυτών έναντι του Ισραήλ που δέχθηκε μία ύπουλη τρομοκρατική επίθεση με στόχο αμάχους θα ήταν κανονικά αρμοδιότητα της ιατρικής επιστήμης.

Δεν είναι όμως. Διότι, πάνω κάτω, γνωρίζουμε χρόνια τώρα τις φθηνές πρακτικές επαναστατικής γυμναστικής των μάλλον μοναχικών αυτών συλλογικοτήτων.

Καλή υπομονή λοιπόν στους οδηγούς προς τους οποίους θα προτείναμε, εί δυνατόν, να προτιμούν δρόμους κοντά στη ρωσική πρεσβεία.

Οι συγκεκριμένες συλλογικότητες -υπερευαίσθητες υποτίθεται σε κάθε ανθρώπινο δράμα- δεν γνωρίζουν καν τη διεύθυνση της ρωσικής πρεσβείας εδώ και ενάμιση χρόνο θηριωδίας στην Ουκρανία.

Και ούτε πρόκειται ποτέ να τη μάθουν.

Τυχαίο θα είναι.

Γ.Δ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: