Ψήφισε στην Κηφισιά ο Μητσοτάκης: Μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης – Ψηφίζουμε για μια καλύτερη καθημερινότητα [video]

File Photo Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα κατά τη διάρκεια των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, στο 1ο Λύκειο Κηφισιάς, στο 2673ο εκλογικό τμήμα, στην Κηφισιά, Κυριακή 08 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ




“Σήμερα είναι η μεγάλη γιορτή της αυτοδιοίκησης, ψηφίζουμε για μία καλύτερη καθημερινότητα, για καλύτερες υπηρεσίες πρόνοιας και υγείας”, επεσήμανε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο Α’ Λύκειο Κηφισιάς, δίνοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο το πολιτικό στίγμα της σημερινής αναμέτρησης για τη Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι η ΝΔ δεν έχει κρύψει την πολιτική διάσταση που δίνει στην εν εξελίξει εκλογική αναμέτρηση, ιδίως σε επίπεδο Περιφερειών καθώς, όπως είπε, “θέλουμε να εκλέξουμε ανθρώπους που ασπάζονται το αναπτυξιακό μας όραμα”.

Ο πρωθυπουργός συμπλήρωσε πως η κυβέρνηση της ΝΔ έχει στηρίξει την αυτοδιοίκηση με πολλά νέα εργαλεία αλλά και διατάξεις για την εμπέδωση της διαφάνειας και κατέληξε λέγοντας ότι απόψε θα κάνουμε τον πολιτικό απολογισμό των εκλογών.




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία: Μικροπροβλήματα με απουσίες στις εφορευτικές επιτροπές * Ψήφισαν από νωρίς οι υποψήφιοι [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: