Περιοδείες Μητσοτάκη για τη στήριξη υποψηφίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο Βύρωνα με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά

πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (ΚΑ) και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς (ΚΔ), μιλούν σε πολίτες κατά την επίσκεψή τους στο Βύρωνα, στην Αθήνα, Δευτέρα 02 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τις περιοδείες για την στήριξη των υποψηφιοτήτων της Νέας Δημοκρατίας, με πρώτο σταθμό τον Βύρωνα, μαζί με τον υποψήφιο περιφερειάρχη Αττικής Νίκο Χαρδαλιά, ενώ το απόγευμα θα επισκεφθεί την Κόρινθο, στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού.

«Να μην κρυβόμαστε από τα δύσκολα. Να στεκόμαστε με θάρρος απέναντι στους πολίτες, να δεχόμαστε την κριτική τους και να προσπαθούμε διαρκώς να γινόμαστε καλύτεροι, Θα γρατζουνιστούμε, θα ματώσουμε, θα λασπωθούμε αλλά θα είμαστε παρόντες για να κάνουμε τις ζωές σας καλύτερες», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής έχει κρίσιμο ρόλο στο κυβερνητικό αναπτυξιακό πρόγραμμα.

«Συμφωνούμε με την έντονη πολιτική χροιά όχι για να βαφτεί ξανά, ο χάρτης γαλάζιος αλλά γιατί θέλαμε να στηρίξουμε πρόσωπα που συμμερίζονται την αντίληψη μας για την αναπτυξιακή πολιτική», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός.

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

Στην τελική ευθεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές: Περιοδεία Μητσοτάκη με τον Χαρδαλιά αύριο στον Βύρωνα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: