Ο θρύλος της κιθάρας Τόνι Αϊόμι σε εμφάνιση έκπληξη: Στο «Black Sabbath: The Ballet» στο Μπέρμινχαμ [videos]

Στην πρεμιέρα της παράστασης, στο θέατρο Birmingham Hippodrome κιθαρίστας ήταν ο ίδιος ο Αϊόμι. Ο κιθαρίστας ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε τον ύμνο των Black Sabbath, «Paranoid» περιτριγυρισμένος από χορευτές. Photo via Twitter@TonyIommi




Ο Τόνι Αϊόμι, ο μάγος της κιθάρας των Black Sabbath έκανε εμφάνιση – έκπληξη και ενθουσίασε.

Το ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος δεν μπορούσε να απουσιάσει από τιμητική εκδήλωση πολιτιστικού οργανισμού της πόλης του.

Στο Βασιλικό Θέατρο του Μπέρμινχαμ έγινε η πρεμιέρα της παράστασης «Black Sabbath: The Ballet», προς τιμήν του συγκροτήματος που μπορεί να είναι το μεγαλύτερο πολιτιστικό δώρο της αγγλικής πόλης στον κόσμο, και ο Τόνι Αϊόμι εξέπληξε το πλήθος συμμετέχοντας στην ορχήστρα.

Το 2020, ο Κουβανός σταρ του μπαλέτου Κάρλος Ακόστα έγινε ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Βασιλικού Θεάτρου του Μπέρμινχαμ. Ο Ακόστα αναζητούσε μια ιδέα που θα βοηθούσε στην πώληση εισιτηρίων στο Μπέρμιγχαμ και θα προσέλκυσε την προσοχή του κόσμου και σκέφτηκε μία παράσταση μπαλέτου σε μουσική των Black Sabbath.

  • Ο Ακόστα συναντήθηκε με τον Τόνι Αϊόμι, ο οποίος αρχικά ήταν δύσπιστος αλλά εντυπωσιάστηκε με το πάθος του χορογράφου και πρώην χορευτή.

Στην πρεμιέρα της παράστασης, στο θέατρο Birmingham Hippodrome κιθαρίστας ήταν ο ίδιος ο Αϊόμι. Ανέβηκε στη σκηνή και έπαιξε τον ύμνο των Black Sabbath, «Paranoid» περιτριγυρισμένος από χορευτές.

Νωρίτερα φέτος, ο Τόνι Αϊόμι δήλωσε ότι η παράσταση μπαλέτου για τους Black Sabbath τον βοήθησε να δει τη μουσική του συγκροτήματος από ένα εντελώς νέο πρίσμα.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαίρη Χρονοπούλου: Μετά από σοβαρό ατύχημα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: