Ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην ιστοσελίδα της UEFA: «Στον Παναθηναϊκό είμαστε περήφανοι για την πορεία μας, μπορούμε την πρόκριση» [βίντεο]

Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού Αλμπέρτο Μπρινιόλι. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΧΗΡΑΣ




Τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι, εκ των MVP του Παναθηναϊκού στην εφετινή ευρωπαϊκή πορεία του, φιλοξένησε η επίσημη ιστοσελίδα της UEFA στο κομμάτι που αγορά τον αποψινό (22:00) αγώνα με τη Ρεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Ιταλός γκολκίπερ των «πράσινων» στάθηκε σε δηλώσεις του στην περηφάνια που νιώθουν όλοι στο κλαμπ για την ευρωπαϊκή «επιστροφή» του Παναθηναϊκού, τόνισε πως η ομάδα του είναι ικανή για να φτάσει ως την πρόκριση στις νοκ-άουτ φάσεις του Europa League.

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πολλά χρόνια. Νιώθουμε τόσο περήφανοι που ο Παναθηναϊκός συμμετάσχει σε ένα ευρωπαϊκό τουρνουά. Είναι πραγματικά ξεχωριστό.

Η νίκη είναι σίγουρα πολύ σημαντική, αλλά αυτό που με εξιτάρει περισσότερο απ’ όλα είναι η αίσθηση του που ανήκεις.

Το συναίσθημα του “Είμαστε ο Παναθηναϊκός. Είμαστε εδώ και θέλουμε να τα πάμε καλά» τόνισε αρχικά ο 32χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς εναντίον της Ρεν. Αν κερδίσουμε, μπορούμε να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο αυτή την αίσθηση του νικητή και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να νικήσουμε και στον επόμενο αγώνα και στον επόμενο και στον επόμενο…

Τότε, θα δούμε πόσους βαθμούς μπορούμε να πάρουμε.

Γνωρίζουμε πώς το να προκριθείς στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων θα είναι δύσκολο, αλλά γνωρίζουμε επίσης πως έχουμε τις ικανότητες και μπορούμε να το κάνουμε».

Με πληροφορίες μέσω ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Champions League: Καθάρισε μετά από περιπέτεια η Μπαρτσελόνα τη Σαχτάρ (2-1), σε θέση ισχύος και η Φέγενορντ με 3-1 επί της Λάτσιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: