Μέριλ Στριπ: Χωρισμένη εδώ και έξι και πλέον χρόνια, αλλά μόλις χθες το επιβεβαίωσε [videos]

FILE PHOTO: US actress Meryl Streep is shown in a scene from the film “The Hours” which received seven Golden Globes nominations, including best drama and best actress for Streep, at the nominees announcement of the 60th annual awards, in Beverly Hills, CA, 19 December 2002. EPA PHOTO AFPI/CLIVE COOTE/PARAMOUNT PICTURES




Η Μέριλ Στριπ και ο σύζυγός της Ντον Γκάμερ ζουν χωριστάεδώ ΄και έξι τουλάχιστον χρόνια και η είδηση ​​επιβεβαιώθηκε χθες από εκπρόσωπο της πολυβραβευμένης Αμερικανίδας ηθοποιού στο  People.

«Ο Ντον Γκάμερ και η Μέριλ Στριπ είναι χωρισμένοι για περισσότερα από 6 χρόνια και ενώ θα νοιάζονται πάντα ο ένας για τον άλλον, έχουν επιλέξει να ζήσουν χωριστά», είπε ο εκπρόσωπος της Στριπ.

Η τρεις φορές βραβευμένη  με Όσκαρ Μέριλ Στριπ και ο γλύπτης Γκάμερ παντρεύτηκαν το 1978. Τον περασμένο μήνα συμπλήρωσαν 45 χρόνια γάμου.

Η Στριπ και ο Γκάμερ φωτογραφήθηκαν σε πολλές εκδηλώσεις μαζί όλα αυτά τα χρόνια, αλλά κράτησαν σε μεγάλο βαθμό την προσωπική τους ζωή μακριά από τον Τύπο.

«Δεν υπάρχει οδικός χάρτης για το πώς να μεγαλώσεις μια οικογένεια: Είναι πάντα μια τεράστια διαπραγμάτευση», είχε πει η Στριπ στην  Vogue, πίσω στο 2002. «Αλλά έχω μια ολιστική ανάγκη να εργαστώ και να έχω τεράστιους δεσμούς αγάπης στη ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ να αποφεύγω το ένα για το άλλο».

Η Στριπ είχε ευχαριστήσει δημοσίως τον  Γκάμερ στην ομιλία της για την αποδοχή του Όσκαρ καλύτερης ηθοποιού για την ερμηνεία της στο «The Iron Lady» το 2012.

«Πρώτον, θα ευχαριστήσω τον Ντον γιατί όταν ευχαριστείς τον σύζυγό σου στο τέλος της ομιλίας μπερδεύεται  με τη μουσική και θέλω να ξέρει ότι ό,τι εκτιμώ περισσότερο στη ζωή μας, μου το έχεις δώσει », είπε τότε η Στριπ.

Οι δυο τους είναι γονείς τεσσάρων ενήλικων πλέον παιδιών, ενός γιου, του Χένρι, και τριών κοριτσιών, της Μάμι, της Γκρέις και της Λουίζα.

 

 

 

Με πληροφορίες από CNN

 

«Η ωραία της ημέρας» Κατρίν Ντενέβ έγινε 80 ετών: To γεννημένο στην κατεχόμενη Γαλλία κορίτσι που έμελλε να σφραγίσει τον μεταπολεμικό κινηματογράφο [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: