Ηρθε ή τον έστειλαν τον Στέφανο Κασσελάκη; Όπως και νά’ χει ο «βασιλιάς» είναι γυμνός: Γελάει το σύμπαν με τις ασυναρτησίες του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

FILE PHOTO: Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ (ΝΤΙΝΟΥ) ΑΥΓΟΥΣΤΗ *

«Είδε την ευκαιρία από ένα παρηκμασμένο πολιτικό σύστημα, πήρε το αεροπλάνο και ήλθε, φέρνοντας τα πάνω κάτω», γράφει ο Αλέξης Παπαχελάς σχολιάζοντας την έλευση του Στέφανου Κασσελλάκη στην πατρίδα μας.

Το ελληνικό καφενείο πάντως έχει διαφορετική άποψη. Ήρθε ή τον έστειλαν; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα σίγουρα δεν θα την πάρουμε από τα πρωινάδικα της τηλεόρασης τα οποία με την έλευση Κασσελάκη στην Ελλάδα κτύπησαν κόκκινο στις τηλεθεάσεις τους.

Κάθε μέρα η περίπτωση Κασσελάκη γίνεται ακόμα πιο διασκεδαστική για τον δημόσιο βίο και προσφέρει άφθονο γέλιο στους επικριτές του (γελάει το σύμπαν με τα όσα εκστομίζει καθημερινά). Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τρίβει πανευτυχής τα χέρια του.

Ο Στέφανος Κασσελάκης από την πρώτη στιγμή, αντί να μας ενημερώσει για τις πολιτικές θέσεις του (ποιες θέσεις του δηλαδή, ο άνθρωπος κάνει μαύρα μεσάνυκτα – οι ασυναρτησίες του για τα εθνικά ζητήματα δεν έχουν προηγούμενο), φρόντισε να μας ενημερώσει με λεπτομέρειες για τις ερωτικές επιλογές και προτιμήσεις του και για την επιθυμία του να αποκτήσει οικογένεια με παρένθετη μητέρα!

«Ο Τάιλερ και εγώ θα θέλαμε να επεκτείνουμε την οικογένειά μας, θα θέλαμε να αποκτήσουμε δύο αγόρια, τον Απόλλωνα και τον Ηλία, με παρένθετη μητέρα, γιατί θα θέλαμε η προσωπικότητα του καθενός μας να μεταφερθεί στα παιδιά» είπε σε συνέντευξη του στον Σταύρο Θεοδωράκη. Παιδιά επί παραγγελία λοιπόν και οπωσδήποτε αγόρια….

Τι είναι όμως η παρένθετη μητρότητα; Παρένθετη μητρότητα είναι η περίπτωση κατά την οποία γυναίκα που επιθυμεί να αποκτήσει παιδί (επίδοξη μητέρα) «δανείζεται» την μήτρα άλλης γυναίκας (παρένθετη) στο σώμα της οποίας μεταφέρεται το γονιμοποιημένο ωάριο.

Η παρένθετη μητρότητα αποτελεί ένα από τα πλέον αμφιλεγόμενα ζητήματα όχι μόνο στο πεδίο της ιατρικώς υποβοηθούμενης αναπαραγωγής (Ι.Υ.Α.), αλλά και από βιοηθικής, θρησκευτικής αλλά και κοινωνικής σκοπιάς. Σημειωτέον ότι σε πολλές Ευρωπαϊκές χώρες η διαδικασία της παρένθετης μητρότητας απαγορεύεται ρητά. Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα της Ε.Ε. που διαθέτει συγκεκριμένο νόμο περί παρένθετης μητρότητας και στην οποία το τέκνο που γεννάται μετά την άδεια του Δικαστηρίου θεωρείται νομικά τέκνο της αιτούσας και του συζύγου/συντρόφου της. ( Άρθρο 1464 Ελληνικού Αστικού Κώδικα).

Ας σοβαρευτούμε όμως όλοι μας: Γιατί άλλο πράμα είναι οι σεξουαλικές επιθυμίες και προτιμήσεις του καθενός (σεβαστές αρκεί να μην γίνονται δημόσιο θέαμα ειδικά μάλιστα όταν είσαι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) και άλλο πράμα είναι να θέλουμε να ανατινάξουμε τα θεμέλια πάνω στα οποία στηρίχθηκε και στηρίζεται αιώνες τώρα η ελληνική οικογένεια. Με πατέρα, μητέρα, παιδιά και εγγόνια. Διότι περί αυτού πρόκειται. Δεν μπορείς να πηγαίνεις κόντρα στην κανονικότητα της γενετήσιας διαδικασίας και της οικογένειας.

Όσο για τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ τα λέει καλύτερα ο Μάνος Βουλαρίνος σε σχετικό του κείμενο: «Είναι τέτοια η ταχύτητα της μετατροπής του μεγαλύτερου κόμματος της ελληνικής Αριστεράς -του ΣΥΡΙΖΑ εννοώ- σε κάτι μεταξύ πρωινάδικου και μεσημεριανάδικου που δεν αποκλείεται η επόμενη εσωκομματική σύγκρουση που θα έχουν μπροστά τους οι σύντροφοι να αφορά τις απόψεις για το πιο ζώδιο είναι περισσότερο συμβατό με τον μαρξισμό».

Υστερόγραφο: Την η ώρα που η Μέση Ανατολή φλέγεται και στη Γάζα γίνεται μια ανελέητη ανθρωποσφαγή, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι στην Αμερική και παντρολογιέται με το τον Τάιλερ! Θου Κύριε..

  • Τα σχόλια που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας εκφράζουν απαραίτητα τους συγγραφείς. Η ιστοσελίδα μας δεν λογοκρίνει τις γνώμες κανενός.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΕΔΩ, ΟΙ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ, ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ – ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΕΔΩ

*Δρ. Αυγουστίνος (Ντίνος) Αυγουστή

Καθηγητής Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Από το Μονάγρι Λεμεσού

av.avgoustinο[email protected]

Όσο υπάρχει σε εκκρεμότητα η δημιουργία του Παλαιστινιακού κράτους το Ισραήλ δεν θα βρει ησυχία… Το μεγαλύτερο αγαθό για τον άνθρωπο είναι η ΕΙΡΗΝΗ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: