Θρίλερ με τους γονείς του άσου της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας που απήχθησαν από ενόπλους στην Κολομβία: Πληροφορίες ότι είναι αμφότεροι ελεύθεροι, νεκροί δύο από τους απαγωγείς

Luis Diaz of Liverpool in action during the English Premier League soccer match between Liverpool FC and West Ham United in Liverpool, Britain, 24 September 2023. EPA/ADAM VAUGHAN EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or ‘live’ services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications.




Υπόθεση απαγωγηής με θύματα τους γονείς του άσου της Λίβερπουλ Λουίς Ντίαζ έλαβε χώρα στην Κολομβία.

Τελευταίες πληροφορίες που αναμεταδίδουν Mirror και Mail αναφέρουν ότι ύστερα από επέμβαση της αστυνομίας που είxε σαν αποτέλεσμα την εξόντωση δύο απαγωγέων, ο πατέρας του Ντίας αφέθηκε ελεύθερος.

Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση της μητέρας του ποδοσφαιριστή.

Δημοσιεύματα σε τοπικά μέσα ενημέρωσης στην περιοχή La Guajira, αναφέρουν ότι ο πατέρας του επιθετικού έχει πλέον απελευθερωθεί μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αστυνομία που οδήγησε στο θάνατο των δύο εκ των τεσσάρων απαγωγέων.

Το περιστατικό λέγεται ότι συνέβη κοντά σε μια περιοχή που ονομάζεται los Barrancones, καθώς οι απαγωγείς κατευθύνονταν προς τα σύνορα της Κολομβίας με τη Βενεζουέλα με σκοπό να τον μεταφέρουν λαθραία στη γειτονική χώρα.

Η Σιλένις Μαρουλάντα, μητέρα του 24χρονου Κολομβιανού διεθνή επιθετικού της Λίβερπουλ Λουίς Ντίας απελευθερώθηκε, λίγες ώρες μετά την απαγωγή της στην Κολομβία μαζί με τον πατέρα του παίκτη.

Oι γονείς του επιθετικού της Λίβερπουλ φέρεται να προσεγγίστηκαν από ένοπλους μοτοσυκλετιστές σε πρατήριο καυσίμων και αναγκάστηκαν να μπουν στο βαν όπου ταξίδευαν, όπως αναφέρει η πορτογαλική εφημερίδα «O’ Jogo», ενώ σχετικές αναρτήσεις έχει κάνει στο «X» και ο Ιταλός δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

 

Η εισαγγελία ανακοίνωσε έρευνα για τον εντοπισμό τους και, ώρες αργότερα, η εφημερίδα «El Tiempo» ανακοίνωσε τη διάσωση της μητέρας του παίκτη, Σιλένις Μαρουλάντα.

Την πληροφορία επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Κολομβίας Γκουστάβο Πέτρο ο οποίος στο κοινωνικό δίκτυο X (πρώην Twitter), έγραψε: «Η μητέρα του Λουίς Ντίας διασώθηκε στην επιχείρηση στο Μπαράνκς και συνεχίζουμε να αναζητούμε τον πατέρα του, Λουίς Μανουέλ Ντίας».

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Ρώμη, Ιταλία

Mε γκολ στις καθυστερήσεις ο Ατρόμητος νικητής με 3-2 στο θρίλερ με τον Παναιτωλικό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: