Δύο Αγγλοι «μνηστήρες» για τον Μπαπέ και στο βάθος το… Σαντιάγκο Μπερναμπέου: Δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί

File Photo: O Κιλιάν Μπαπέ προελαύνει σε αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον της Ανζέρ. EPA, YOAN VALAT




Την ώρα που το τελευταίο διάστημα η φημολογία σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Μπαπέ,

έχει «καταλαγιάσει», ο ιταλικός Τύπος επανέρχεται στο θέμα, αποκαλύπτοντας νέους «μνηστήρες» για τον Γάλλο επιθετικό.

Ο νεαρός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, δεν φαίνεται διατεθειμένος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Παρί Σεν Ζερμέν και κατά συνέπεια, το καλοκαίρι του 2024 θα είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Γάλλο διεθνή (72 συμμετοχές και 42 γκολ) είναι δεδομένο, όμως η ιταλική εφημερίδα «La Gazzetta dello Sport», αποκαλύπτει ότι βρίσκεται στο «στόχαστρο» τόσο της Λίβερπουλ, όσο και της Τσέλσι.

Το περασμένο καλοκαίρι η διοίκηση της Λίβερπουλ «κινήθηκε» για την απόκτηση του Μπαπέ, όμως η συμφωνία του Γάλλου με την Παρί ΣΖ, έπαυσε κάθε περαιτέρω επαφή.

Ωστόσο, η ιταλική εφημερίδα, υποστηρίζει ότι τόσο οι «κόκκινοι», όσο και οι Λονδρέζοι, είναι διατεθειμένοι να ξεπεράσουν κάθε εμπόδιο, προκειμένου να προχωρήσουν στην μεταγραφή του κορυφαίου επιθετικού.

 

Επίσης σύμφωνα με την ισπανική «Marca», ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει ήδη πάρει την απόφαση του να αποχωρήσει από την Παρί το καλοκαίρι του 2024.

Όπως αναφέρει το ισπανικό Μέσο, ο 24χρονος αστέρας δεν σκέφτεται σε καμία περίπτωση να ανανεώσει το συμβόλαιο του και δεν πρόκειται να αλλάξει τη γνώμη του, την οποία μάλιστα έχει ανακοινώσει στον γαλλικό σύλλογο από το περασμένο καλοκαίρι.

Η Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται να γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο δεν έχει προχωρήσει ακόμα σε κάποια κίνηση, η οποία ωστόσο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι όνειρο του Μπαπέ είναι να αγωνιστεί στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» με τη φανέλα της Βασίλισσας.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απαγορεύουν τις σημαίες Ισραήλ και Παλαιστίνης στα γήπεδα η Premier League και η EFL: Μαύρα περιβραχιόνια για τα θύματα στη Μέση Ανατολή

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: