Διακόπηκε ο αγώνας Παναθηναϊκού-Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό από κροτίδα του «πράσινου» Χουάνκαρ: Διαβουλεύσεις για την κατάληξη

Ο παίκτης του Παναθηναϊκού Χουανκάρ πέφτει στο έδαφος τραυματισμένος κατά τη διάρκεια του αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για την 8η αγωνιστική πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της SuperLeague, στο γήπεδο “Γ.Καραϊσκάκης”, την Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Διακόπηκε στο δεύτερο ημίχρονο, λίγο μετά το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού, το μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Super League, ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους»» και τον Παναθηναϊκό, στο γήπεδο Καραϊσκάκη.

Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν στο 48΄ με τον Καμαρά το γκολ του Βαγιαννίδη από το 28΄, ωστόσο, λίγα λεπτά μετά μία κροτίδα έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ την ώρα που ζεσταινόταν με άλλους παίκτες του Παναθηναϊκού, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του αριστερού μπακ των «πρασίνων».

Το ματς διακόπηκε, αμέσως έσπευσαν οι γιατροί για να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον άσο του Παναθηναϊκού, ο οποίος διακομίστηκε με φορείο προς τ’ αποδυτήρια. Εν συνεχεία, αποχώρησαν όλοι οι «πράσινοι» στ΄ αποδυτήρια, με τον διαιτητή Μαρέσκα να παίρνει τους συνεργάτες του και να αποσύρονται επίσης στ’ αποδυτήρια.

Εντός των αποδυτηρίων του Γ. Καραϊσκάκης  οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον Ιταλό διαιτητή του αγώνα Φάμπιο Μαρέσκα να εφαρμοστούν οι κανονισμοί και τίποτε λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θέλει να εφαρμοστεί ο κανονισμός, που λέει ότι πρέπει να υπάρξει μηδενισμός και αφαίρεση ενός βαθμού, αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για επόμενα παιχνίδια στην υπαίτια ομάδα, εν προκειμένω στους «ερυθρόλευκους», μαζί με την κατακύρωση του αγώνα υπέρ της αντίπαλης ομάδας με τέρματα 0-3.

Στις 9.43 βγηκαν έξω οι παίκτες του Ολυμπιακού, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως ο διαιτητής έδωσε εντολή για να συνεχιστεί το ματς.

Την ίδια ώρα πάντως οι διαβουλεύσεις εντός των αποδυτηρίων συνεχίζονται.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ελλάδα Αθήνα 

Η ΑΕΚ έκανε το… καθήκον της στην Τρίπολη: 3-0 τον Αστέρα με γκολ Ελίανσον, Μοχαμάντι και Τσούμπερ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: