«Δεν φταίω εγώ, φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό»: Εξωφρενικοί ισχυρισμοί του πιστολέρο που σκότωσε τον 50χρονο στον Άγιο Παντελεήμονα [video]

File Photo: Περιπολικά σε αστυνομική επιχείρηση. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




«Δεν φταίω εγώ. Φταίει αυτό που μου έριξαν στο ποτό. Το ήπια και έγινα χάλια και έτσι πήγα σπίτι τους. Εξαιτίας αυτού τον σκότωσα. Σαν κάτι να με ώθησε» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο 74χρονος πιστολέρο.

Ο 74χρονος πυροβόλησε και σκότωσε μέσα σε διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα έναν άνδρα και τραυμάτισε σοβαρά τη σύζυγό του και ο οποίος οδηγείται στον εισαγγελέα.

Το περιστατικό έγινε στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής (1/10) σε σπίτι στην οδό Μηρών στον Άγιο Παντελεήμονα. Ένας 74χρονος Έλληνας έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εξ επαφής έναν 50χρονο από τη Γεωργία τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Πυροβολισμούς δέχτηκε και η γυναίκα του 50χρονου, η οποία διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.




Στο διαμέρισμα έμενε ένα ζευγάρι Γεωργιανών ηλικίας 50 ετών ο άνδρας και 45 ετών, η γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν σε εξέλιξη πάρτι γενεθλίων και ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και ο φερόμενος ως δράστης, ηλικίας 74 ετών. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως είχε μεθύσει.

Κάποια στιγμή πήγε στο σπίτι του (έμενε στην ίδια πολυκατοικία), πήρε ένα όπλο και επέστρεψε για να πυροβολήσει τον άνδρα και τη γυναίκα. Ο 50χρονος έχασε την ζωή του ενώ η 45χρονη τραυματίστηκε στην ωμοπλάτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι εκείνη την στην στιγμή ήταν η κόρη του ζευγαριού και 2 φίλες της, ηλικίας 11 και 12 ετών .

Ο 74χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα.

Πηγή: ertnews

Στον εισαγγελέα οι 87 συλληφθέντες -ανάμεσά τους και πολλά ανήλικα παιδιά- μετά το οπαδικό ραντεβού «θανάτου» στην Νέα Ιωνία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: