Δεκάδες χιλιάδες στη Λάρνακα για τη συναυλία της απόλυτης σταρ της Κύπρου: Συναυλία της Άννας Βίσση στη γεννέτειρά της για τα 50 χρόνια στη μουσική σκηνή [εικόνες, videos]

Στιγμιότυπο από τη συναυλία της Άννας Βίσση στη Λάρνακα Πηγή φωτογραφίας Δήμος Λάρνακας




Το βράδυ του Σαββάτου 30 Σεπτεμβρίου η Κύπρος υποδέχθηκε την απόλυτη σταρ της, Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια έδωσε μια συναυλία στη Λάρνακα, παρουσία περίπου 70.000 χιλιάδων θεατών.

Μαζί της στη σκηνή ανέβηκαν γνωστοί καλλιτέχνες, που ερμήνευσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα σπουδαιότερα τραγούδια της τραγουδίστριας. Αναμέσα τους ήταν η Πάολα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Καίτη Γαρμπή, η Έλενα Παπαρίζου, ο Μπάμπης Στόκας και – φυσικά – η Λία Βίσση. Επίσης, δεν έλειψε φυσικά από την εμφάνιση και ο Νίκος Καρβέλας.

Ένα κατάμεστο παραλιακό μέτωπο με μερικές χιλιάδες κόσμου από όλη την Κύπρο και πολλόυς καλλιτέχνες και μουσικούς είναι ο απολογισμός της μοναδικής πολύωρης συναυλίας που έδωσε η συμπολίτισσα μας, η απόλυτη Άννα Βίσση για να γιορτάσει τα 50 χρόνια μουσικής της πορείας και δισκογραφίας! Μαζί με όλη την Κύπρο από την γεννέτειρα της Λάρνακα!

Η Άννα με την μοναδική της φώνη και δύναμη ξεσήκωσε τον κόσμο με την ενέργεια και συγκίνησε με τα τραγούδια της.

Η Λάρνακα θέλοντας να ανταποδώσει την εκτίμηση και αγάπη της προς την Άννα, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρεας Βύρας μετά και από την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρνακας, παρέδωσε το Χρυσό Κλειδί της πόλης στην ‘Αννα ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την 50χρονη μουσική της πορεία και προσφορά.

 

 

Η συναυλία ήταν και φιλανθρωπικού χαρακτήρα για τη στήριξη του προγράμαμτος «Μαγειρεύω και Προσφέρω» του «Sophia Foundation for Children».

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: