Χαλαρές στιγμές για Τσίπρα και Κουτσούμπα: Σε Πειραιά και Αθήνα με υποψηφίους δημάρχους και περιφερειάρχες

Ο πρώην πρόεδρος και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας με τον υποψήφιο δήμαρχο Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη, μια μέρα πριν τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, σε μεζεδοπωλείο στον Πειραιά, Σάββατο 07 Οκτωβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι σε καφέ μπαρ στο κέντρο της Αθήνας για την καθιερωμένη έξοδο με υποψήφιους πριν από τις αυριανές εκλογές.

Στον χώρο παρευρέθηκε ο Νίκος Σοφιανός, υποψήφιος Δήμαρχος Αθήνας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και ο Γιάννης Πρωτούλης, υποψήφιος Περιφερειαρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Επίσης παρευρέθηκαν υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού, καλλιτέχνες και δημοσιογράφοι.

Συνομιλώντας με τους δημοσιογράφους ο Δ. Κουτσούμπας είπε ότι θα πάμε πολύ καλά, είμαστε αισιόδοξοι, θα πέσουν χιλιάδες κόκκινα γαρύφαλλα αύριο στις κάλπες. Το χρειάζεται αυτό ο ελληνικός λαός γιατί είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να παλέψει τα ζητήματα της κεντρικής εξουσίας, τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Στον Πειραιά με Γαβρίλη ο Τσίπρας 

Στην Αγορά του Πειραιά συναντήθηκαν πριν από λίγη ώρα, ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «ΑλλάΖΟΥΜΕ τον Πειραιά για Όλους και Όλες», Γιώργος Γαβρίλης με στελέχη, υποψηφίους και μέλη του συνδυασμού.

Αφορμή της σημερινής συνάντησης, στο μεζεδοπωλείο το «Στέκι του Αρτέμη» στον Πειραιά, η χαλαρή συζήτηση, με αφορμή το κλείσιμο της προεκλογικής περιόδου.

Εκεί βρέθηκε και ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος είναι άλλωστε και βουλευτής Α’ Πειραιά, για να τους ευχηθεί.

Στο Ηράκλειο ο Aνδρουλάκης

Στο 13ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου στην περιοχή του Κατσαμπά θα ασκήσει αύριο το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νικος Ανδρουλάκης ο οποίος βρίσκεται από το πρωί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη.

Αυτή την ώρα συναντάται με τους βουλευτές και τους υποψήφιους βουλευτές Ηρακλείου του κινήματος, αναλύοντας τους την πολιτική κατάσταση, το στόχο του κινήματος στις αυριανές κάλπες και τη θέση του ΠΑΣΟΚ στην επόμενη μέρα.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το νόημα των αυτοδιοικητικών εκλογών και τη στόχευση του κόμματος όπως και το μήνυμα που θα πρέπει να σταλεί στην κυβέρνηση.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Λιβάνιος για αυτοδιοικητικές: Γρήγορα η έκδοση των αποτελεσμάτων, πότε θα έχουμε η εικόνα για τις 13 περιφέρειες και τους μεγάλους δήμους

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: