Απάντηση Πελετίδη με το success story του «Παμπελοποννησιακού»: Έτσι τα καταφέραμε στην Πάτρα – Μετατρέψαμε ένα κλειστό, παρατημένο ολυμπιακό ακίνητο σε στολίδι [video]

O Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης στις κερκίδες του Παμπελοποννησιακού σταδίου. Screenshot via Facebook@Κώστας Πελετίδης – Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πατρέων




Με ένα βίντεο και αναλυτική παρουσίαση των δράσεών του, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, δίνει μια ηχηρή απάντηση στην συζήτηση που γίνεται απ’ αφορμή το «λουκέτο»  στο ΟΑΚΑ και τα εγκαταλελειμμένα στη μοίρα τους ολυμπιακά άκίνητα.

«Το Παμπελοποννησιακό στάδιο αποτελεί ένα κόσμημα για την Πάτρα και όλη τη Δυτική Ελλάδα. Με σχεδόν όλα τα Ολυμπιακά ακίνητα να έχουν αφεθεί στη μοίρα τους, η Λαϊκή Συσπείρωση παρέλαβε το Παμπελοποννησιακό στάδιο κλειστό και κατάφερε να το μετατρέψει στη μεγαλύτερη κοιτίδα αθλητισμού της πόλης» αναφέρει στην ανάρτησή του ο κ. Πελετίδης.

Στο βίντεο που ακολουθεί εξηγεί αναλυτικά και εντυπωσιακά τον τρόπο μετατροπής ενός παρατημένου, κλειστού σταδίου σε στολίδι .

΄

Βρούτσης: Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα για τα έργα στο γήπεδο του ΟΑΚΑ: Εντός του 2024 έτοιμο το Ποδηλατοδρόμιο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: