Ανεστάλησαν όλες οι πτήσεις στο αεροδρόμιο του Αμβούργου μετά από απειλητικό μήνυμα για επίθεση κατά αεροσκάφους από Τεχεράνη

FILE PHOTO An empty hall at the Frankfurt International Airport in Frankfurt am Main, Germany, EPA/HOSAM KATAN




Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Αμβούργου και αναστολή πτήσεων υπό την «απειλή επίθεσης κατά αεροσκάφους από την Τεχεράνη».

Συγκεκριμένα το αεροδρόμιο του Αμβούργου αναφέρει στον ιστότοπό του τη Δευτέρα ότι δεν γίνονται απογειώσεις ή προσγειώσεις λόγω αστυνομικών μέτρων.

Όπως μεταδίδει το Reuters, το Γερμανικό Πρακτορείο Τύπου επικαλούμενο εκπρόσωπο του αεροδρομίου αναφέρει ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί λόγω απειλής επίθεσης κατά αεροσκάφους από την Τεχεράνη.

Kατά το Associated Press, η ομοσπονδιακή αστυνομία δήλωσε ότι έλαβε το πρωί της Δευτέρας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μια απειλή για επίθεση στην πτήση Τεχεράνη-Αμβούργο και ότι τη λαμβάνει σοβαρά υπόψη της, αν και δεν έδωσε λεπτομέρειες.

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε στο Αμβούργο περίπου στις 12:20 μ.μ. Οι 198 επιβάτες και τα 16 μέλη του πληρώματος υποβλήθηκαν σε έλεγχο ασφαλείας, ενώ το αεροσκάφος και οι αποσκευές που υπήρχαν στο αεροσκάφος ερευνήθηκαν.

Ένας εκπρόσωπος του αεροδρομίου δεν σχολίασε την αναφερόμενη απειλή.

Με πληροφορίες από ertnews.gr
Ελλάδα Αθήνα 

«Αποφύγετε τις επισκέψεις σε Ισραήλ και Παλαιστινιακά εδάφη αν δεν είναι απαραίτητο»: H Bρετανία επικαιροποίησε την ταξιδιωτική της οδηγία

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: