Ανακοινώθηκε επίσημα η ένταξη του Μιχάλη Ιγνατίου στο δημοσιογραφικό δυναμικό του Action 24: Ανταποκριτής, αλλά και αναλυτής, στην Ουάσιγκτον και τον ΟΗΕ

Ο δημοσιογράφος της Hellas Journal στο Λευκό Οίκο, Μιχάλης Ιγνατίου. Θα είναι ο νέος ανταποκριτής και αναλυτής στην αμερικανική Προεδρία, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και τον ΟΗΕ του καναλιού Action 24. Φωτογραφία Πέτρος Κασφίκης




Ο ελληνικός τηλεοπτικός σταθμός ACTION 24 καλωσορίζει στο δυναμικό του τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ιγνατίου, αναφέρει σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε και κυκλοφόρησε σήμερα.

Σημειώνουμε ότι το κανάλι θα ανοίξει δικό του γραφείο και στην Ουάσιγκτον, ενώ η Hellas Journal διαθέτει δικό της γραφείο στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) που θα μοιραστεί με το κανάλι.

Ο senior ανταποκριτής του Λευκού Οίκου, όπως τον χαρακτηρίζει η ανακοίνωση, και επί σειρά ετών αναλυτής κρίσιμων γεωπολιτικών ζητημάτων, θα μεταδίδει από την Ουάσιγκτον και τη Νέα Υόρκη όλες τις εξελίξεις που αφορούν τα γεγονότα στις Ηνωμένες Πολιτείες (ΗΠΑ) και στην έδρα του ΟΗΕ, αλλά και όλα όσα συνδέονται με τα εθνικά μας θέματα.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι με τη δυναμική του ΑCTION 24, θα μεταδίδονται οι εξελίξεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με την υπογραφή του Μιχάλη Ιγνατίου.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου αναλαμβάνει και ρόλο κεντρικού αναλυτή. Ο δημοσιογράφος θα είναι ο βασικός αναλυτής από τον Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ενώ όποτε απαιτείται θα καλύπτει τον ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη.

Το Action24, εντάσσοντας τον Μιχάλη Ιγνατίου στο δυναμικό των συνεργατών του, εισέρχεται στο κάδρο του ανταγωνισμού της ενημέρωσης και στο διπλωματικό επίπεδο, αφού αυτή δεν θα είναι η μόνη μεγάλη μεταγραφή. Θα ακολουθήσουν και άλλες.

Ο Μιχάλης Ιγνατίου αποχώρησε από το κανάλι OPEN τον Μάρτιο του 2022, τρεις εβδομάδες μετά την άνανδρη ρωσική εισβολή εναντίον της Ουκρανίας. Είχε προηγηθεί μία άνευ προηγουμένου σύγκρουση του με την πρεσβεία της Ρωσίας στην Αθήνα.

O Μιχάλης Ιγνατίου επέστρεψε και στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από τη συχνότητα του καναλιού Action 24: Ανταποκριτής του τηλεοπτικού σταθμού στο Λευκό Οίκο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: