Ακραία φρίκη: Βίντεο με τους τρομοκράτες της Χαμάς να παίρνουν ομήρους και να τους επιδεικνύουν: Ισραηλινοί στρατιώτες, άμαχοι, παιδιά [videos]

Μεταφορά, επίδειξη και βιντεοσκόπηση νεαρής Ισραηλινής ομήρου από τους τρομοκράτες της Χαμάς. Screenshot via Twitter




Πολύ σκληρές σκηνές φρίκης και αποτροπιασμού καταγράφονται στα βίντεο που δείχνουν πώς οι τρομοκράτες της Χαμάς κατά την επίθεσή τους στο Ισραήλ πήραν άγνωστο αριθμό ομήρων, είτε Ισραηλινών στρατιωτών είτε αμάχων.

Τα βίντεο στο σύνολό τους έχουν τραβηχτεί από τους ίδιους τους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης στο Ισραήλ.

Σημειώνεται ότι, ενώ το Ισραήλ έχει επιβεβαιώσει ότι μέλη των ενόπλων δυνάμεων και Ισραηλινοί πολίτες έχουν απαχθεί, δεν έχει προσδιοριστεί ο ακριβής αριθμός των ομήρων που βρίσκονται στα χέρια και στο έλεος της Χαμάς.

Σε ένα από τα βίντεο όμηροι είναι μια ολόκληρη οικογένεια με τα δυο της παιδιά να κλαίνε γιατί μόλις οι τρομοκράτες της Χαμάς έχουν σκοτώσει μπροστά στα μάτια τους η αδελφή τους.

Σε άλλο βίντεο, μια νεαρή κοπέλα που συμμετείχε σε συναυλία στο Ισραήλ, φαίνεται να έχει απαχθεί και να μεταφέρεται από ενόπλους πάνω με μοτοσυκλέτα. Η ίδια εκλιπαρεί για τη ζωή της.

 

 

Σε ένα ακόμη βίντεο καταγράφεται η μεταφορά ομήρων με φορτηγό από ενόπλους της Χαμάς.

 

Η σπαρακτική εικόνα μιας μητέρας με το παιδί της που έχουν απαχθεί από την Χαμάς:

Βίντεο με τους τρομοκράτες της Χαμάς να παίρνουν ομήρους τα μέλη πληρώματος ισραηλινού άρματος μάχης και έναν αξιωματικο του στρατού.

Και τα φρικιαστικά βίντεο με τους ομήρους της Χαμάς, δεν έχουν τέλος. Koπέλα όμηρος μεταφέρεται αιμόφυρτη και επιδεικνύεται σε μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης που βιντεοσκοπούν φωνάζοντας “Ο Αλλάχ είναι μεγάλος”…

Ολοκληρωτικός πόλεμος στη Μέση Ανατολή μετά την επίθεση της Χαμάς: Έντονη ανησυχία σε διεθνές επίπεδο – Πάνω από 700 νεκροί [live οι εξελίξεις]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: