Αδιανόητο να διακινούνται fake news για «αποστρατιωτικοποίηση νησιών» την μέρα που καθελκύεται η πρώτη φρεγάτα Belh@rra, λέει ο Μαρινάκης

FILE PHOTO: Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ECONOMIST/STR




Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκη διέψευσε με κατηγορηματικό τρόπο τα δημοσιεύματα εκ Τουρκίας που κάνουν λόγο για αποστρατιωτικοποίηση ελληνικών νησιών.

Την ημέρα που καθελκύεται η πρώτη φρεγάτα Belharra, που μαζί με την απόκτηση των μαχητικών Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σηματοδοτούν τη σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και συμβάλλουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας μας, είναι αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα” έγραψε ο κ. Μαρινάκης στο Twitter, και προσέθεσε :

  • “Το ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μία φορά: δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής σε σχέση με την κατανομή δυνάμεων και την αμυντική θωράκιση της χώρας”.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ισχυροποίηση της χώρας μας σε διπλωματικό και γεωστρατηγικό επίπεδο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ισχυρότερη διπλωματικά, γεωστρατηγικά και αμυντικά “και σε αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε προσηλωμένοι”.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ολοκληρώθηκε στη Χίο η τελική φάση της στρατιωτικής άσκησης «Παρμενίων-23» [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: