Τρεις νεκροί και 25 τραυματίες σε τροχαίο στην Εθνική Οδό στην έξοδο προς Ευζώνους: Λεωφορείο συγκρούστηκε με δυο ΙΧ [video]

Κατεστραμμένο τουριστικό λεωφορείο μετά από το σοβαρό τροχαίο που προκλήθηκε στον εθνικό δρόμο Θεσσαλονίκης- Ευζώνων, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου. Τρεις νεκροί και τουλάχιστον είκοσι τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός σφοδρής σύγκρουσης λεωφορείου με σερβικές πινακίδες και δύο ΙΧ επιβατικών αυτοκινήτων στον εθνικό δρόμο Θεσσαλονίκης- Ευζώνων. Οι τρεις νεκροί επέβαιναν σε ένα από τα ΙΧ αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα κάτω από συνθήκες που διερευνά η τροχαία. Οι τραυματίες, μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/STR




Τρείς άνθρωποι έχασαν τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 522ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών- Ευζώνων, στον Δήμο Παιονίας Κιλκίς.

Γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Σερβικό διόροφο λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο, ενώ δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων τα 23 μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία -τα 18 Κιλκίς και πέντε στο Ιπποκράτειο, στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο επιχείρησαν 18 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

Οι ιατροί του ΕΚΑΒ αναφέρουν σε ανάρτησή τους νωρίτερα “στο σημείο επιχειρούν 2 Κινητές Ιατρικές Μονάδες με 2 Ιατρούς και μεγάλος αριθμός συμβατικών ασθενοφόρων”.

 




 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φόβος για την επόμενη μέρα στη Θεσσαλία: Αγωνία για τους αγνοούμενους * Συνεχίζονται οι απεγκλωβισμοί * Διαρκής απειλή ο Πηνειός για τη Λάρισα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: